Guest LogIn

FSX: Lisäosia - kannattaako?

6 viestiä aiheessa

En tota Traffic X suosittele. Itsellä oli käytössä mutta AI koneet oli ihan täyttä mössöö.

 

World of AI on paljon parempi ja vielläpä ilmainen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itseltäni löytyy tuo Captain simin 757, jos kyseisestä konetyypistä pitää niin ihan hyvä, kun ei parempaakaan ole juuri nyt tarjolla, ellei sitten LDS:n 767:ää lasketa, joka oikeastaan simuloi 757:ää paremmin kuin tuo varsinainen Captain simin 757. Tuo Airbus Collector Edition on Abacuksen tuotteita, joihin en kyllä todellakaan koskisi, täysin ala-arvoista laatua. Traffic x, no jos vain haluaa paljon liikennettä eikä välitä niin aikataulujen paikkaansapitävyydestä tai AI koneiden ulkonäöstä, voi tuo olla ok, mutta World Of Ai:n paketit ovat laadultaan parempia, lentosuunnitelmat yleensä enemmän ajantasalla, ja vieläpä ilmaisia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Captain Simin jouluale on jo lähellä. Kympillä ostin viime vuonna sen härpäkkeen ja on hintansa väärti. Jos haluaa tutustua modernin liikennekoneen järjestelmiin simussa Airbus Collectionia parempia vaihtoehtoja on paljon. Eri juttu sitten, jos pitää olla juuri Airbus.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllähän nuo kannattaa kaikki ostaa jos halvalla saa . . . niinkuin "keräilymielessä" . . . voihan niitä kokeillakin tai ottaa käyttöön. Tärkeintähän on se, että on mahdollisimman korkea pino lisäosa-boxeja! 

:laugh:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään