Pertti Lode

ESNU Kiitoradan pidennys

2 viestiä aiheessa

"""Om man laddar upp något här raderas det bara från servern. Jag har laddat upp mina F28or här, men ingen har publicerats. Inte heller min E170 BA Cityflyer paint, men tydligen laddas en ny version av EFHK upp hela tiden.""" kopio ruotsin foorumista

 

Ruotsin foorumissa ollaan hiukan happamia ettei täällä FSN ei julkasta heidän tuotteita. Minkätakia syrjintää? ei vain tälläkertaa, se on tapahtunut ennenkin

En viitsi kääntää koska joku teistä siellä johdossa osaa myös ruotsia

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin no kyllähän täällä kaikkea pohjoismaihin liittyvää yleensä on julkaistu pitkälti ja esim baltian maihinkin liittyvää, että en ihan täysin syrjiväksi luokittelisi tätä paikkaa.

Jos se on erikseen annettu ja ilmoitettu mitä julkaistaan ja mitä ei, niin jos se on jollekkin epäselvää tms, niin onhan näitä sivustoja jonne voi uploadata ilman mitään pelkoa että olisi jotenkin ei soveltuvaa.

Pysyy tietty järjestys/taso asioissa yllä ja erilaisuutta siltäkin osin että on jo muualle kuin pohjoismaihin liittyvää julkaistu.

Mutta kuitenkin on jo muuallakin simuaiheisia sivustoja ympäri nettiä, joilla servujen ylläpito on helpompaa(rahallisesti) ja tilaa vaikka mille lisurille.

Ehkä täällä on juuri senkin takia rajoitettu sitä tiedostojen julkaisua, että kun yksi annetaan uploadata vaikka jenkkilään sijoittuva maisema, niin kohta on miljoona perästä lisäämässä omiaan tänne, kun kuitenkin aika seurattu sivusto tämä FSNordic on niin se on paljon mahdollista että täällä kuormittuisi palvelu senkin takia ja sen mukaan se selkeys katoisi, valvonta lisääntyisi ja luultavasti imisi mehut kirjastotädiltä kun joutuisi sitä tiedostojen paljoutta varmistelemaan yms yms.

 

Ehkä kuitenkin on parempi että asiat on nyt näin ja varmasti aina on parantamisen varaa ja mielipiteitä ihmisillä näihin liittyvistä asioista.

Itse pidän nykyisestä järjestelmästä selkeyden ja sulavuuden takia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään