Rolf Niemi

PMDG 747-400 ja Door Opener

2 viestiä aiheessa

Moi!

 

Löysin tuollaisen näppärän lisurin 747-400- (FS 9.1)koneeseen:

 

http://virginatlanticvirtual.net/forum/index.php?topic=11.0

 

Olettaisin, että se toimisi ohjaamosta käsin siten, että ovet voi avata ja sulkea hiirellä klikkaamalla, kun avaat EICAS-ikkunan ja valitset sieltä Doors-välilehden. Nooh - näppäinkomennot kyllä toimii kun tein ReadMe-ohjeen mukaan ja Työpöydälle avautuva Doors-ikkuna toimii hiirellä klikkailemalla, mutta miten ihmeessä voin korvata tuon alkuperäisen Doors-välilehden tällä uudella vai voinko ollenkaan? Paketin mukana tulee mm. eicas2- ja trans.bmp -tiedosto, enkä tiedä, mihin ne kuuluu laittaa. ReadMe ei kerro.

 

Yritin etsiä ko. tiedostoja simun Gauges-kansiosta ja vähän muualtakin ajatuksena, että ne voisi korvata. Googletin, mutta ei löytynyt infoa.

 

Toisaalta - jos kyseessä on jokin taustalla (Työpöydältä käsin) toimiva ohjelma, niin ei siitä ainakaan minulle suurta iloa ole - ajatuksena kyllä ihan hyvä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No joo - eipä sitä ole tekijän mukaan suunniteltukaan käytettäväksi ohjaamosta käsin. Kuulemma puutteliset xml-tiedot. En sitten tiedä, jos tuon onnistuisi FS Panelilla lisäämään, vaikka taitaa olla niin, että PMDG:n tuotoksia ei niin vain muokkailla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään