Patrick Ojanen

Yksi AI-kysymys

8 viestiä aiheessa

Hei latasin Finnairin AI-liikenteen ja en ole saanut toimimaan, kun en tiiä mihin se asennetaan. Eli voisiko joku kertoa mihin se asennetaan?

 

T.Patrick

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

FS-Nordicin omasta tiedosto kansiosta:

   Finnair and Finncomm Airlines Summer 2009

Tarteet koneet myös. Asennusohjeita en tähän kirjoita koska ne löytyvät toisaalta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo asennustapa on ns. manuaalinen asennus. Kuten niissä ohjeissakin mainitaan, se voi olla vaikeahkoa aloittelijalle (joka ei vielä täysin tiedä mitä on tekemässä). Helpommalla pääsee, jos asentaa esimerkiksi WoAI:n (World of AI) tai PAI:n (Project AI) valmiita paketteja asennusohjelmalla. Niissä ei tarvitse kuin hiirellä klikkailla eri vaihtoehtoja.

 

Manuaalinen asennus on työläs kenelle tahansa. Minusta sen työläin vaihe on oikean (tai edes sopivan) koneen mallin tai maalauksen etsiminen ellei sitä jo löydy omalta tietokoneelta. On olemassa myös eräänlainen välimuoto, josta esimerkkinä on MRAI:n (Most Realistic AI traffic) asennusohjelma (sitä voi olla vaikea löytää, koska kyse on jo vanhasta ohjelmasta - paras veikkaus on etsiä linkkiä RATS:in sivuilta).

 

Siinä koneet asennetaan manuaalisesti, mutta plaanit asennusohjelmalla. Ohjelman paras puoli on se, että ellei löydä mistään juuri sitä oikeaa koneen mallia tai paintiä, sen voi helposti hiiren klikkauksella korvata jollain toisella jo omalla kovalevyllä olevalla.

 

"MRAI-firma" on tainnut itse jo lopettaa toimintansa, mutta esimerkiksi RATS (Russian Air Traffic System) käyttää kyseistä asennusohjelmaa. Parhaiten liikennettä Venäjälle ja entisiin Neuvostoliiton osavaltioihin saa juuri RATSista.

 

Jos haluaa sotilasliikennettä simutaivaalleen, on parasta kääntyä MAIW:in (Military AI Works) puoleen.

 

En laittanut tuohon nettiosoitteita, koska ne löytyvät helposti googlaamalla.

 

Pekka

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On olemassa myös eräänlainen välimuoto, josta esimerkkinä on MRAI:n (Most Realistic AI traffic) asennusohjelma (sitä voi olla vaikea löytää, koska kyse on jo vanhasta ohjelmasta - paras veikkaus on etsiä linkkiä RATS:in sivuilta).

 

Enpä usko että sieltä löytyy mutta ainakin tässä linkissä se on: http://aifs.pvdveen.net/download.htm

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään