Risto Partanen

VFR Saturday alkaen 19.9.2009

9 viestiä aiheessa

Moi

 

Jo keväällä suuren suosion saavuttaneet VFR Saturday tapahtumat jatkuvat jälleen syksyllä! Tapahtuma toteutetaan yhdessä Malmin Ilmailukerhon sekä IVAO Finlandin kesken. Keväällä teemana oli kiertää ympäri Suomea mutta nyt toimimme vain ja ainoastaan Suomen legendaarisimmalla lentokentällä, Malmilla!

 

vfrbanneri.jpg

 

Tapahtuman lähtölaukaus otetaan lauantaina 19.9.2009 kello 11.00-15.00. Samana päivänä järjestetään Malmin Ilmailukerhon avoimien ovien päivä kerhon suureen ylpeilynaiheeseen, OH-SIM Cessna simulaattoriin. Päivän aikana Malmilla on kymmeniä, jopa satoja ihmisiä tutustumassa simulaattoriin. Tämän jälkeen tapahtuma järjestetään jokaisen kuukauden toisena lauantaina eli seuraavan kerran 10.10.2009. Tapahtuman päätavoite on rohkaista niin uudet lentäjät kuin vanhatkin konkarit VFR-lentämisen mielenkiintoiseen maailmaan sekä tarjota lennonjohtopalvelua Malmilla sekä Malmin lähi-ilmatilassa.

 

Ensimmäisessä tapahtumassa jokainen pilotti voi rakentaa oman teemansa. Voit lentää joko pelkkiä laskukierroksia, tehdä näköalaretken Suomen kuvaakin kauniimman pääkaupungin päälle tai mitä ikinä keksitkin. Myöhemmin syksyllä tulemme tarjoamaan Malmin ympärille erilaisia elämyksiä ja haasteita.

 

Joten oletpa aloittelija tai kokenut konkari niin tervetuloa Malmille! Nähdään pian ;)

 

- Askarruuttaako verkossa lentäminen? Onko lentotaidoissa puutteita vai vaivaako legendaarinen verkkojännitys? Ei hätää, sitä varten tarjoamme sinulle lentäjäkoulutusta!

- Kattavan materiaalin Malmilla operointiin löydät tapahtuman omilta nettisivuilta jonne kootaan myös oppaita lentämiseen! Samalle sivulle tulee myös virallisia VFR-karttoja, jotka tarjoamme teille tapahtumaa varten ilmaiseksi.

- Lisämateriaalia löydät lisäksi IVAO-Finlandin lentäjän käsikirjasta lentäjän käsikirjasta!

- Mikäli haluat ennen tapahtumaa kysellä jotain mieltä askarruttavaa niin olet sydämellisesti tervetullut IVAO-Finlandin IRC-kanavalle!

 

Ystävällisin terveisin

 

Malmin Ilmailukerho ja IVAO Finland

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi

 

Pieni muistutus tapahtumasta! Kaikki kynnelle kykenevät joko Malmille tai taivaalle! Tapahtuman lennonjohto tullaan järjestämään Malmilta käsin, joten mikäli verkkolentäminen tai -lennonjohto kiinnostaa mutta uskallus puuttuu tai asia muuten askarruttaa niin tervetuloa kyselemään IVAO-Finlandin henkilökunnalta asioista.

 

Risto Partanen

IVAO-Finland

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi!

 

Tosiaan, kaikki vaan mukaan tähän tapahtumaan! Joko verkkoon tai sitten ihan kerholle katsomaan paikan päälle miten homma pyörii, ja jos jollain on kysymyksiä liittyen VFR-lentämiseen tai muuten IVAO:ssa toimimiseen, niin rohkeasti vaan kerholle!  :thmbup:

 

 

MIK simutiimin puolesta,

Ilkka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo-o.. simu teki mustat ruudut ja kysyi normaalin "haluatko lähettää virheraportin microsoftille".. eli se siitä sitten.. lieneekö vaikutusta EFHK maisemalla (jota en ole vielä päivittänyt uusimpaan) kun olin PVO:lta kääntymässä kohti DEGERia - tiedä häntä..

 

Terveisin, OH-JEE ja henkilökunta

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Valitettavasti emme päässeet OH-SIM:llä mukaan tapahtumaan esittelylentojen vuoksi, mutta ymmärtääkseni liikennettä oli kuitenkin ilmassa. Laittakaan kuvankaappauksia joko kuvankaappauspuolelle tai vaikka tähän threadiin.

 

Antti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jou!

 

VFR Saturday jälleen huomenna klo.15-18 paikallista aikaa! Malmin torni, tarvittaessa rullaus ja Helsingin tutka on miehitettyinä. Tule lentämään laskukierrosta, paikallislentoa tai vaikka muodostelma lentoa kaverin kanssa. Lentämään on tulossa myös ulkomaalaisia VFR kerhoja, joten malmi tulee olemaan huomenna varmasti overloaded!

Huomenna nähdään!  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään