Lauri Matikainen

FS9 ei asennu

9 viestiä aiheessa

Tuli tällainen virheilmoitus asentaessani FS9:ä :

Microsoft Flight Simulator has encountered a disk error while writing to the file C:\Flight Simulator 9\Scenery\Namc\Scenery\ST921180.bgl. Make sure your hard disk is not full, and that the file is not in use.

 

Tarkoittaako tämä että levy on naarmuuntunut tms.? Koitin Custom installilla ja asensin C: pääkansioon, jos niillä voi mitään tekemistä asian kanssa olla. Kovalevy ei ole täynnä, enkä keksi mitään mikä voisi käyttää tuota tiedostoa, asennuksen aikana käytin korkeintaan firefoxia.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos pääset käsiksi levyn sisältöön, kokeile siirtää levyn tiedostot ehjälle cd:lle ja asennuksessa käyttää sitä. Toimi minulla aikoinaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Se on moro !

 

Asenna Fs9 mieluummin muuhun levyosiolle, kuin C:lle jossa on windows. Koska, jos joudut postamaan ongelmien takia Fs9:sin levyltä niin saattaa tulla ongelmia windowsin kanssa.

On meinaan todettu juttu, kun velipojan C:ltä otettiin FSX:sä pois.

 

  Pekka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt kokeilen asentaa FS9:ä kannettavaani ja vaikka asennus silloin lopulta pöytäkoneella toistojen jälkeen yhtäkkiä toimi, niin kannettavalla ei taaskaan. Jumittaa kolmosdiskin ST921120.bgl tiedostoon, joka sijaitsee MSGAME8.cabissa. Koitin näin ollen siirtää kolmosdiskin tyhjälle CD-RW levylle. Kopioidessani kolmosdiskin tiedostoja väliaikaiseen kansioon ilmenee kuitenkin sama ongelma, eli jumittaa tähän MSGAME8.cabin tiedostoon jonka johdosta en saa kopioitua koko MSGAME8.cabia. Onko tästä nyt vielä jokin luikertelukeino vai onko pakko ostaa uus FS9 :(

 

Ja tosiaan olen asentamassa tätä nyt D:lle,simu kai pyörii muutenkin paremmin tällöin..

 

 

edit. tiedostonimi lisätty

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ehkä liity alkuperäiseen kysymykseen, mutta tässä yksi Windowsin  (XP) käyttöön liittyvä konsti, jota käytän myös simuasennuksessa (onneksi ei tule usein eteen).  Itselläni on nimittäin ollut usein ongelmana se, etten pääse muokkaamaan FS9:n  asetuksia rajoitetulta tililtä.

 

Meillä kaikillahan on arkikäytössä rajoitetuin oikeuksin varustettu tili (user), jolla tehdään duunit ja pelataan - vai? Niinhän sen pitää olla. (Vistasta en tiedä, jätin sen väliin.)

 

Kun asennetaan lentosimulaattori - tai jokin muu isompi juttu, kuten vaikkapa Office 2000 -ohjelmistopaketti :) - käydään ensin siellä administrator-tilillä ja muutetaan myös tämä pelitili administrator (järjestelmänhallinta?)-tiliksi. (Rajoitetulta tililtä pitää olla silloin uloskirjautuneena, muuten muutos ei tule voimaan.)

 

Asennetaan ohjelma.

 

Asennuksen jälkeen kirjaudutaan ulos tältä arkityö/pelitililtä. Kirjaudutaan administrator/järjestelmänhallintatilille ja vaihdetaan pelitilille taas rajoitetut oikeudet.

 

Nyt rajoitetulta tililtäkin voi jatkossa tehdä simulaattoriin kaikki haluamansa muutokset.

 

Tätä menetelmää olen käyttänyt jo pitkään kaikkien pelien tai muiden isojen sovellusten asentamiseen XP:ssä ja hyvin futaa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sainpas asennettua kannettavaan. Tein niin että asensin FS9:n siihen asti kunnes pyysi kolmosdisciä, jolloin lopetin asennusohjelman painamalla CTRL+ALT+DEL. Tällöin kannettavan FS9 kansiossa oli kaikki paitsi scenery-kansion sisältö sekä muutama pikkukansio. Siirsin loput pöytäkoneen asennuksesta muistitikulla kannettavaan, ja nyt toimii ongelmitta :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään