Guest fly_boy

Purjelento, FSX vai Condor ?

3 viestiä aiheessa

Moro!

 

Onko foorumin simupuolta seuraamassa mahdollisesti oikeita purjelentäjiä jotka mahdollisesti lentelevät molemmilla tai jommallakummalla simulaattorilla. Myös muiden mielipiteitä kaivataan.

 

Kumpiko (FSX / Condor) on parempi purjelentosimulaattori?

 

FSX:n ehdottomia plussia on lisäosa koneiden saatavuus. Wolgang Piper tekee lisäosa purjekoneita ja päivittelee tiuhaan tahtiin vanhempia. Realistisuudesta en tiedä.

 

Condoria taas on mainostettu realistisena, leko- ja vintturihinaus on mahdollisia. Lisäosa koneet (plane pack1) täytyy ostaa  :-\.

 

Muut mahdolliset: Silent Wings, SEGELFLUG SIMULATOR (saksankielinen), Sailors of the sky. Näistä minulla ei ole kokemusta, onko näillä lentäviä foorumilla, kokemuksia?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Condorin omistajana voin suositella. Erittäin hyvä purjelentosimulaattori ja lisäksi netissä lentäminen ja kisailu on hauskaa  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Condorilla lentomalli on tehty realistisesti, leko -ja vintturihinaus vastaavat melko hyvin todellista. Säämallinnus on myös hyvin tehty. Suosittelen ehdottomasti Condoria, koneita siinä on kyllä ihan tarpeeksi ja ne ovat myös hyvin tarkkaan mallinnettuja. Lisäksi siinä on paljon erilaista tehtävää ja kisaa sekä muuta säädettävää joilla simusta saa realistisen. FSX:n malli ei vastaa ihan todellista kuvaa oikeasta purjelennosta, Condor on tehty tarkasti ja kaikki purjelentoasiat on otettu huomioon. Silent Wingsia en ole kokeillut, mutta siinä on ilmeisesti ainoa haastaja Condorille näistä luettelemistasi purjesimuista. 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään