O-P Pietila

EFPO grafiikkaongelma

13 viestiä aiheessa

Tälläistä pukkaa FS2004:ssa:

Grafiikka-asetukset pitäis olla jotakuinkin kohdillaan, koska finnbuildings yms. toimii hyvin mm. Tampereen sceneryssä.

EFPO:n maisemat kuitenkin toimivat niin, että simu yrittää ladata pari sadasosasekuntia rakennuksia jotka vilkahtavat sceneryssä valkoisena ja sitten häviävät.

Perin mystinen lienee tämä ongelma, mutta jos joku on törmännyt samaan, olisin kiinnostunut tietämään miten nämä simun omat talot saisi näkyviin.

EFPO-paketin talot kuten kirkko yms. näkyvät OK.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Simuna Fs2004.

 

Porin scenerystä puuttuu talot.

 

Tätä luvataan  ;D:

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

 

Mutta tältä se näyttää.

 

FS ei generoi taloja porin pohjaan?

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

Mitäs vikana. Muissa kaupungeissa esim Tampere, Helsinki kaikki ok.

 

"EFPO:n maisemat kuitenkin toimivat niin, että simu yrittää ladata pari sadasosasekuntia rakennuksia jotka vilkahtavat sceneryssä valkoisena ja sitten häviävät.

Perin mystinen lienee tämä ongelma, mutta jos joku on törmännyt samaan, olisin kiinnostunut tietämään miten nämä simun omat talot saisi näkyviin.

EFPO-paketin talot kuten kirkko yms. näkyvät OK"

 

 

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pitikö maisema asentaa kokonaan itse vai oliko Porin maisemassa asennusohjelma mukana? Ongelma johtuu siitä, että autogen tekstuurit eivät ole oikeassa paikassa. Nyt joku muu saa kertoa minkä nimiset ne ovat, tai saattoihan se lukea Readmessä. Esa Sairio teki autogenit, joten hänen pitäisi pystyä sanomaan autogen tekstuurien nimet. 

 

Eli todennäköisesti 4 kpl autogen tekstuureita pitäisi olla FS2004 omassa texture kansiossa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pitikö maisema asentaa kokonaan itse vai oliko Porin maisemassa asennusohjelma mukana? Ongelma johtuu siitä, että autogen tekstuurit eivät ole oikeassa paikassa. Nyt joku muu saa kertoa minkä nimiset ne ovat, tai saattoihan se lukea Readmessä. Esa Sairio teki autogenit, joten hänen pitäisi pystyä sanomaan autogen tekstuurien nimet. 

 

Eli todennäköisesti 4 kpl autogen tekstuureita pitäisi olla FS2004 omassa texture kansiossa.

 

Tosiaan asennettu suoraan asennuspaketista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tosiaan asennettu suoraan asennuspaketista.

Kokeilkaaa yksikertaisesti ladata scenery uudestaan tiedostokirjastosta. Hullulta kuulostaa mutta auttoi ainakin mun obgelmiin photareiden kanssa.  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No ei se uudelleenlataaminen auta jos se installer kerran toimi.

 

Lainaan tässä pari kohtaa Manual.pdf tiedostosta jolla ongelman pitäisi korjaantua. Eli ne puuttuvat 4 autogen-tekstuuria pitää saada simun omaan Texture kansioon.

 

1. Run the Pori.exe file and install it in a Temporary folder.

 

3. Installing the autogen textures for the photoscenery

* Copy all the *.bmp ( 4 bitmaps ) files from Textures folder that installer created to the Main

Texture Folder of your Flight simulator. Failing to do so will result the autogen houses not

showing in the photoscenery area.

 

Eli kun Pori.exe on ajettu ja asennettu tilapäiseen kansioon, niin sinne ilmestyy varmaankin seuraavat kansiot:

 

EFPO

Effects

Texture

 

Texture kansiossa on 4 tiedostoa jotka siirretään FS2004/Texture kansioon. (EI EFPO/Texture kansioon). Tällä ongelman pitäisi olla korjattu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No ei se uudelleenlataaminen auta jos se installer kerran toimi.

 

Lainaan tässä pari kohtaa Manual.pdf tiedostosta jolla ongelman pitäisi korjaantua. Eli ne puuttuvat 4 autogen-tekstuuria pitää saada simun omaan Texture kansioon.

 

1. Run the Pori.exe file and install it in a Temporary folder.

 

3. Installing the autogen textures for the photoscenery

* Copy all the *.bmp ( 4 bitmaps ) files from Textures folder that installer created to the Main

Texture Folder of your Flight simulator. Failing to do so will result the autogen houses not

showing in the photoscenery area.

 

Eli kun Pori.exe on ajettu ja asennettu tilapäiseen kansioon, niin sinne ilmestyy varmaankin seuraavat kansiot:

 

EFPO

Effects

Texture

 

Texture kansiossa on 4 tiedostoa jotka siirretään FS2004/Texture kansioon. (EI EFPO/Texture kansioon). Tällä ongelman pitäisi olla korjattu.

 

Eli vain nuo 4 tiedostoa siirretään  FS2004/texture-kansioon? Voivatko muut tiedostot olla edelleen FS2004/addon scenery/EFPO kansiossa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vain ne neljä. Jos haluat niin laita niiden nimet vielä tänne niin varmistan asian.

 

Muut tekstuurit kuuluvat EFPO/Texture kansioon. Ovatkin siellä jo ihan ok, jos kentän rakennukset näkyvät oikein.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuli mieleeni eräs asia Porista, joka ei liityne edellä kuvattuun ongelmaan.

 

Onhan kaikilla Porin asentaneilla asennettuna myös tekemäni Autogen fix, joka löytyy tiedostokirjastosta? Ellei ole asentakaa fixi, koska silloin Porin keskustan rakennukset ovat realistisemman näköiset kuin ilman fixiä.

 

yES

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos ongelma vielä vaivaa, niin simun omaan Texture kansioon menevät seuraavat:

Pori.bmp

PoriLM.bmp

Pori_row.bmp

Pori_rowLM.bmp

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään