Risto Partanen

Special Operations-neuvontatilaisuus 30.8.2009 kello 19.00 (IVAO)

10 viestiä aiheessa

IVAOfiMilitaryiso.jpg

 

Moi!

 

IVAO-Finlandin toiminta on kehittynyt todella paljon viimeisen puolentoista vuoden aikana. Olemme saaneet huomattavan paljon uusia jäseniä eikä nykyään ole hetkeä, jolloin Suomen taivaalla saisi olla yksin. Kesä on ollut jälleen hiljaisempaa aikaa kuten kaikissa muissakin menestyneissä divisioonissa. Illat pimenee ja on jälleen aika suunnata katse tuleviin haasteisiin. IVAO-Finlandissa omaksuttiin vuoden 2009 alkupuolella lentäjäkoulutus pysyväksi palveluksi, jota tarjoamme. Lentäjäkoulutusta tullaan laajentamaan vielä runsaasti mutta siitä tuonnempana lisää. Ennen sitä on aika suunnata katse jälkipolttoon...

 

Järjestämme sunnuntaina 30.8.2009 kello 19:00 neuvontatilaisuuden IRC:ssä, jossa teemana on sotilastoiminta! Tapahtumassa on IVAO-Finlandin henkilökuntaa sekä asiantuntija vastaamassa niin lentäjien kuin lennonjohtajien kysymyksiin. Tapahtuma on ensi soittoa syksylle, jolloin tullaan järjestämään Suomessa historian ensimmäinen Special Operation-verkkolentotapahtuma; kyseisestä tapahtumasta ei tule actionia puuttumaan ;). Lisäksi tulemme syksyllä tarjoamaan materiaalia SO-toimintaan liittyen.

 

Tule paikalla kyselemään kaikkea, joka kyseisessä toiminnassa mieltä askarruttaa. On sitten kyse verkkolentosäännöistä koskien sotilastoimintaa, lentomenetelmistä, lennonjohtomenetelmistä tai jopa yleisten sotilaskoneiden toimintamenetelmistä.

 

Joten ei muuta kuin tavataan tapahtumassa! Ennen sitä jokainen voi kaivaa sotilaskoneet hangaareista ja pyyhkiä siivistä pölyt ;)

 

- IRC:n pääset näin!

- Uusille verkkolentäjille suositellaan IVAO-Finlandin tarjoamaa lentäjäkoulutusta, jossa tietoa täällä!

 

Ystävällisin terveisin,

 

Risto Partanen

IVAO-Finland

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hmm.... kuulostaa hyvältä mutta mikään "military ops" ei kiinnosta mua, mutta tuleekohan muitakin aiheita samalla tyylillä? Kuten Henrin mainitsema "Transatlantic ops"? Sinne kyllä tulisin "kuuntelemaan" ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta tunnelmaa saattaa olla tuolla mainitussa tapahtumassa, kun sinne vaikka siviilibussilla hornettien saattelemana tunkis. Varmaan erilainen kokemus kuin normaali tapahtuma.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

...mutta tuleekohan muitakin aiheita samalla tyylillä? Kuten Henrin mainitsema "Transatlantic ops"? Sinne kyllä tulisin "kuuntelemaan" ;D

 

Oppaita asiasta on Petri tulossa, neuvontatilaisuuskin on järjestelykysymys jos tarvetta ilmenee :)!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaikki paikalle huomenna! Olet sitten kokenut tai täysin aloittelija edes ilman IVAO:n tunnuksia niin ei muuta kuin IRC:n!

 

Tässä esimakua syksystä

 

....tehtävänäsi on käydä tiesdustelemassa Vesivehmaan lentokentällä (61.08´37.52"N 25.41´51.84"E) olevia kohteita 1000-2000FT korkeudessa.. Tehtävän suoritettuasi suuntaa kohti etelää ja palaa Helsinki-Vantaalle..

 

...tehtäväsi on suorittaa Suomen ilmatilaan tulleen koneen tiedustelu. Lennonjohto ei ole saanut kello 1304UTC Suomen ilmatilaan tulleeseen koneeseen yhteyttä ja esitietojen valossa on ilmeisen selvää, että kone liittyy vieraan valtion ilmatiedusteluun. Nouse ilmaan Tampere-Pirkkalan tukikohdasta ja toimi taistelujohtajan ohjeiden mukaan...

 

;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

mitä täällä siis tehdään lennetään IVAO:ssa Hävittäjillä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

mitä täällä siis tehdään lennetään IVAO:ssa Hävittäjillä?

 

Missä?

 

Huomenna mennään IRC:n kuuntelemaan ja kyselemään miten ja millä lennetään, syksymmällä konkreettisesti lennetään tapahtuman merkeissä.

 

Ripa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään