Artur Gajewski

FsInn en saa yhteyttä

5 viestiä aiheessa

Eli asensin kaikki softat ja tein asetukset VACC:n ohjeiden mukaan, mutta se FSinn vihreä nappula ei muutu oranssiksi eikä VATSIM valintaa tule siihen control paneliin.

 

Onko tietoa missä vika? Tekisi mieli kuunnella porukan ATC löpinää, mutta ei onnaa tällä kertaa :(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Serveri valittu? Palomuurissa liikenne sallittu FSInnille? FSInnin oma ohje luettu? FSFDT Control Panelissa vihreät valot niinkuin pitää?

 

Se FSInn nappula PITÄÄ olla vihreä (eli yhteys simun Multiplayeriin päällä) eikä oranssi. Klikkaamalla pitäisi muuttua oranssista vihreäksi. Sen jälkeen painetaan vasemmasta reunasta VATSIM-nappulaa (vihreä teksti mustalla pohjalla), jolloin FSInn avaa yhteyden Vatsim-serveriin ja nappulan teksti muuttuu mustaksi vihreällä pohjalla.

 

Ja niitä nappuloita klikataan ihan tekstien kohdalta siitä näytöstä, ei nappuloiden kuvista siinä reunuksessa. Reunuksen saa pois ottamalla täpän pois General options -asetuksista  kohdasta "FSInn Graphical borders". Siten ei reunus vie myöskään turhaan tilaa näytöllä.

 

Eli klikataan siis allaolevan kuvan mukaisesti nuolen kärjen kohdalta:

FS2004_asennus_5a.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Serveri valittu ja muut konffaukset tehty ohjeiden mukaan, mutta se FSinn nappula on vihreä vain reunoiltaan, ei kokonaan niin kuin kuvassasi ja tuota VATSIM, Net2, Net3, Net4... listaa ei tule siihen näyttöön. Ei vaikka kuinka painelen FSinn nappia.

 

Yhteydet kumminkin OK ja palomuurissa annettu lupa FSinnille.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ongelma ratkaistu. Eli vinkkinä myös muille uusille verkkolentäjille: Ladatkaa oikeat sovellusversiot jotka myös toimii käyttiksissänne. Vistassa on eri FSinn ja CoPilot versiot kuin XP:ssä ja mä yritin koko ajan XP:n tiedostoilla Vistassa  ::)

 

Nyt toimii!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, FSInn 1.2 ei täysin toimi Vistalla vaan pitää olla 1.3 (ja FSCopilot 1.7). Tuota en hoksannut kysyäkään, eikä valitettavasti taida myöskään VACC:n ohjeissa olla asiasta mainintaa. Mutta hyvä juttu, että sait toimimaan.  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään