Pertti Kevätkylä

FSX teki temput lennot on lennetty

6 viestiä aiheessa

Hei! poistin FSX C:ltä. valitsin More options ja aloin asentaa  uudelle osiolle, tässä F:lle, ei onnistunut, FSX alkoi asentua C:lle, 47 Mt Sceneryjä meni sinne. Tuli ilmoitus error 1335.The cabinet file 'D1 feat~1.cab' Lopetin asennuksen. Kokeilin I: lle, ei onnistunut taaskaan. Nyt asennus etenee hetken, ensin mainittua error huomautusta ei enää tule, nyt tulee huomautus:E: =DVD asema Microsoft Flight Simulator.Msi Windows Installerin korjaustiedostopakkausta ei voi avata ! Homma tyssää tähän. Hemmetti, että annoin tietämättäni FSX asentua C:lle. Nyt On Pepen otsalla enemmän ryppyjä kuin Saulilla. Mitä tehdä? FSX EI asennu, onko ainoa vaihtoehto format C:\?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

C: Doc setts application ja localsettingseissä oli Mega kaupalla FSX kamaa, poistin ne ja yritin asentaa, kunnes tuli tuttu huomautus:Windows Installer -ohjelma. Tätä korjauspakkausta ei voi avata.Varmista, että korjauspakkaus on olemassa,että voit käyttää sitä,tai ota yhteys sovellustoimittajaan ja varmista,että käytössäsi on kelvollinen Windows installer ohjelman korjauspakkaus, et sillee !!! Minulla on eri levyllä FSX addonit, ei kai nämä vaikuta asiaan. kysyy epäileväinen Tuomas

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei. Tein asennusyrityksen testimielessä  kannettavalleni. Asennus eteni \Scenery\Work\Texture vaiheeseen, sitten ilmoitus Please insert the disk:FSX Disk 2, yritin vaihtaa DVD:tä, mutta kelkka EI avautunut, sitten tuli ilmoitus: Sonic DLA on löytänyt levyltä käytössä olevia tiedostoja.Estä tietojen menettäminen kaikki avoimiin tiedostoihin tehdyt muutokset ja sulje kaikki avoimet sovellukset.Yritä toimintaa sitten uudelleen. Painoin OK ja Roll back toiminto peruutti asennuksen, jonka jälkeen sain DVD1 pois kelkasta. Nyt kun FSX ei asennu kumpaankaan koneeseen, tulee mieleen, onko softa " rikki "? mahtaako asia korjaantua uudella softalla?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään