Pertti Kevätkylä

FSX asennus-vesikonekentät-konevariaatiot

9 viestiä aiheessa

Hei.Voiko FSX simulaattorin asentaa muulle, kun C-levylle, jolle se alkaa asentua automaattisesti. Raskas FSX ja melkoinen Airplanes setti kuormittaa C-asemaa melkoisesti. Minulla on esim. FS9 D-levyllä ja se toimii OK.

Mistä löytyisi esim.vesikonekenttiä, ettei tarvitsisi kahlata läpi koko FSX  arsenaalia? Airplaneissani on joitain vesikoneita. Tällä hetkellä Friday Harbour on ainoa vaihtoehto,

FS9 simulaattorissa  on mahdollista saada käyttöön esim. Spitfiren eri texture ( rungon eri maalausvaihtoehdot) alasvetovalikosta, onko tämä mahdollista FSX simulaattorissa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

FSX kannattaa asentaa ehdottomasti eri kiintolevylle kuin missä käyttöjärjestelmä on!

 

Mutta jos koneessa ei ole kuin yksi kiintolevy, niin silloin FSX kannattaa asentaa vaikka D-osiolle. Mutta ei missään nimessä samalle osiolle käyttiksen kanssa jos se on mahdollista. Sama asia pätee kaikkiin peleihin mitkä kuormittavat tietokonetta huomattavasti.

 

Ja mainittakoon vielä, että kaikkien asennuksien jälkeen kannattaa ajaa levyn eheytys läpi, eli defragmentointi.

 

En halua mitenkään mainostaa, mutta itselläni on käytössä Ultimate Defrag 2008 ohjelma, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Sen hinta taisi olla jotain 40$ pintaan. Em. ohjelma tekee mm. "High Perfomance" ja "Archive" järjestyksen tiedostoille, ja paljon muuta käyttäjän valinnan mukaan. Ultimate Defrag 2008 ohjelman ensimmäisen käytön jälkeen totesin Windows XP ja Vistan oman defrag ohjelman lähinnä vitsiksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei! Saanko vielä tarkemmat FSX asennusohjeet, kun olen eka kertaa pappia kyydissä., ettei FSX alkaisi taas  asentua C:/lle.

Alotetaanko asennus seuraavasti:

1.Avaamalla resurssienhallinta

2. DVD1 sisään

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En tarkasti muista mitä napissa lukee, mutta kun laitat DVD1:n sisään, ennen kuin hyväksyt asennuksen aloittamisen näet napin "more options" tai "setup" tai jotain, josta saa mennä muuttamaan asennuskohteen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta ensin toki pitää poistaa fsx kokonaan että voi asentaa uudelleen. Eli todennäköisesti kun laitat 1dvd:n sisään, niin vaihtoehdoiksi jää "Repair" ja "Remove".

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään