Guest macklin

ISD:n LIRF puuttuvat texturet?

3 viestiä aiheessa

Moro!

Huomasin tuossa päivällä kun valmistelin Airbus A300 muistelo-lentoa viikonlopuksi Roomaan LIRF niin osista ISD:n scenerystä puuttuvat texturet lähinnä platalla olevista "roinista" ja muutamista rakenteista. Onko muilla sama juttu? Tämähän on vanha maisema FS9:iin ja asennus on tarkastettu ei ongelmia.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En ole huomannut. Minulla ko. maiseman texture-kansiossa on 156 tiedostoa. Olethan lukenut maiseman mukana tulleen PDF-ohjeen? Italiankielistä on hieman hankala lukea (ilman sen kielen taitoa) ja se englanninkielinen on tehty huonolla englannilla. Kyllä siitä nyt asiat kuitenkin selviävät. Muuta en osaa tähän hätään tuosta sanoa.

 

Maisemaan on julkaistu myös AFCAD-päivitys, mutta en millään muista mistä sen hain. Todennäköisesti hakuasanoilla ISD ja AFCAD se löytyisi. Se ei tosin ongelmaasi vaikuta mitenkään.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

Ohjeet luettu ja muutenkin homma selvää mutta ilmeisesti puita puuttuu ja rahti-konttien texturet puuttuvat. Jollain oli samanlaisia ongelmia netissä ja ilmeisesti puiden osalta kyseessä on default puiden puuttuminen mutta ratkaisua en ole löytänyt.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään