Guest jjjarvi

Nälkä kasvaa syödessä(Just Flight 747-200/-300 mielessä)

5 viestiä aiheessa

Eli nyt kun on PMDG 744 for FSX ja Level D 763 fsxlle niin alkoi kiinnostamaan tuo Just Flight Boeing 747-200/-300 tuote CLS tekele.  Jos jollakulla on ko tuote kerrotko kokemuksiasi ja varsinkin jos omistat PMDG 744 voitko vertailla keskenään?

Hinta on  näköjään vain puolet mitä PMDG 744 oli mutta miten itse tuote onko sekin vain "puolet" vertailtavasta PMDG jumbosta??  Siis tasoltaan ja realistisuudeltaan ja sujuvuudeltaan??  Buginen?

 

Olen siis ajatellut FSX:lle käyttöön eli FSX simuilijat, jos on tuo asennettuna niin infoa kehiin :)

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itseltäni löytyy, ei läheskään kyllä PMDG:n kanssa vertailtavissa. Ei sisällä kunnollista FMC:tä, vaan käyttää Fsx:n default flight planneria, FMC joka siinä on mukana on lähinnä vain koriste, voi sinnekkin jotain syötellä, ja näkee reittipisteet ja näin, mutta ei kuitenkaan ole kunnolla mallinnettua FMC:tä.

 

Muuten ihan hyvä, trimmiä saa käyttää kunnolla, ja Virtual Cockpit on ihan hienon näköinen.

 

Mutta kuitenkin käyttää ihan default flight planneria, ja autopilottikin toimii defu 747 tapaan. Mutta parempaakaan ei Fsx:lle tällä hetkellä taida olla... Bugeihin en ole pahemmin törmännyt. Eri moottorityypeille on eri äänet, joka on ihan hyvä plussa. Mutta järjestelmänmallinnus ei ole paljon defua kummempaa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo jos oikein muistan niin CLS oli 10 vuotta sitten ilmaisosia simulle väsäävä teami joka päätti ryhjtyä kaupalliseksi. Voi olla että sedän muisti on heikennyt ajan saatossa...mutta ainakin silloin heidän ilmais MD11 for MS FS 2000/20002 oli todella surkeaa kakkaa!!!  TAi siten olio jokin hyvin samanniminen teami C..jne.

 

Siksi kysynkin jos kyse on samasta teamista.

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo näin se olikin, luin arvostelun uusimmasta Airliner Worldista, kone on samaa tasoa järjestelmämallinnusten puolesta kuin default FSX koneet ja kuuluu CLS:n ns. F-Lite sarjaan jossa keskitytään itse simulentämiseen ei järjestelmien mallintamiseen.

Eli  grafiikka on kohdallaan ulkomodelissa ja VC:ssä mutta esim engineers panel ja upper panel ovat vain koristeita ei toimivia gaugeseja.

 

Eli sopii hyvin kevytsimuilijalle mutta jos hakee pilkuntarkkaa viilausta kuten juurikin omistamissani Level D 763 ja PMDG 744 on niin silloin tämä tuote olisi pettymys.

 

Hinta ei ole paha joten silti ehkä tulee hankittua ja keskittyy sitten grafiikan ihailuun ja lentämiseen ja antaa järjestelmien toimia automaattisesti vaikka sitähän ei oikeassa elämässä 747 classic 200 ja 300 ole päin vastoin niissä onyli 920 instrumenttia flight deckillä!!

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, noinhan se on. Varsinkin ulkomodelli on kyllä hieno, kuten tuossa arvostelussa sanottiinkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään