Pertti Kevätkylä

FSX simul. lennon alotus, sekä eräiden heli add-onien käyttäytyminen

6 viestiä aiheessa

Hei! Olen siirtynyt FS9 simulaattorista FSX käyttäjäksi. Ohjaimina on Saitek X52. Kun ensimmäistä kertaa valitsin mieleiseni koneen ja alotin lentämisen FSX simulaattorilla, huomasin, että ollaan ollaan ohjaamossa ja lennetään, eikä ollakaan kentällä, kuten FS9 simulaattorissa. Voiko FSX aloituksen muuttaa, kuten FS9 simulaattorissa, jossa ollaan kentällä valmiina lähtöön. Tämä siksi, että FSX Fly by tilaan pääsy ottaa hieman aikaa ja lennon haltuun otto ei aina onnistu eka kerralla ja seurauksena voi olla Crash, tai Splash. Minulla on joitain helikoptereita, jotka toimivat hienosti, mutta joissain roottori on pysäksissä, kun lento alkaa, esim. eräässä Eurocopter ec 135x / ec 120b add-onissa Pratt & Whitneyt alkavat käynnistyä, mutta roottori ei pyöri! ja sitten tullaan alas ja Splash. Sama pyörimättömyys ilmiö koskee, esim. Hughes 269c / KAMOV Ka-52 koptereita jne...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oletuksena FSX:llä on motorisoitu riippuliidin vai mikä lie onkaan olevinaan ja lähtö suoraan ilmasta missä lie.

Vaihda vaikka se location jonnekin kentälle ennenkuin painat 'fly'.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mainitsemieni helikopterin roottoreita en ole vielä saanut pyörimään

 

Ehkä ne ovat vähän kehittyneempiä koptereita/lisäosia ja pitää lukea hiukan manuaalia sen osalta miten niillä lennettään tai miten niitä käytetään. (?) Jos simun default kopterit toimivat ok niin sitten kyse täytyy olla lisäosasta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kai käynnistelet kopterien trottlet (/ kollektiivin pyörityskahva) minimillä? Sitten kun turbiiniin saatu kierroksia niin availet torqueiden rajoissa kaasukahvaa hiljalleen 100% asti? Taino, on kaksi vuotta kun viimeksi Colibrilla lentänyt, niin voi olla että on unohtunutkin oikea toimintamenetelmä ;D Voisin jopa sanoa, että hukkaan heitettyä rahaa jos ostaa maksullisen kopterin eikä viitsi tutustua koneen mukana saatuihin manuaaleihin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään