Guest KV

Multiplayer hohtaa valkoisuuttaan?

7 viestiä aiheessa

Terve! Tämä vanhus( ;D) on aikeissa siirtyä lentelemään IVAOon FS9:llä!  Nyt on opittu kaikenmaailman jutut ja hommat ovat vihdoinkin hanskassa. Tosiaan tuo simu herjaa ilmeisesti yleiseksikin koitunutta IvApin multiplayer-virhettä, etten voi nähdä muita verkossa. Itsellä on tosiaan Vista alla, mutta olen sulkenut kaikki mahdolliset haitalliset ohjelmat (palomuurit smt.) Voiko tämän multiplayerin yhdistämisen siis hoitaa manuaalisesti? Huomasin äsken, että jos menen simulaattorissa multiplayer-sivulle niin on sivu pelkästään valkoinen. Missä kaikki sisältö? Samaten, jos ALT-valikosta yritän kohtaa "connect" ei tapahdu mitään.

 

Uudelleenasennus tulisi olemaan tuskallista, sillä simun kansion koko on 63Gt. Mikä tuska tulisikaan asentaa kaikki sadat sceneryt uusiksi?  Kiitän etukäteen!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos menet simun multiplayer valikkoon käynnistettyäsi Ivapin (painamalla ALT-näppäintä, flights -> multiplayer -> connect), niin asettamalla serverin nimeksi localhost pitäisi löytyä "Ivap"-niminen serveri, johon yhdistettyäsi näet muun liikenteen.

 

Vai oliko se niin, että Vistan kanssa joku palomuuriyhdistelmä ei antanut liittyä ollenkaan?  ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuten aikasemmin jo jossain mainittua, Vistan SP2:n pitäisi korjata ko. ongelma. Tosin, suomenkieliselle wintöötille ei kai ole vielä SP2:sta julkaistu.

Vista SP1 + F-Secure + FS9.1 tuntuisi toimivan. Vistan UAC kannattaa myös ottaa pois päältä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo tosiaan tällä koneellani on viruksentorjuntana AVG Free (kummatkin puhjottu ja ollut pois päältä/sekä palomuuri), ja nyt olen sitten uudelleenasentanut simulaattorin. Huomasin, että "Multiplayer" kohta toimii vihdoinkin moitteitta. Yritin tuossa manuaalisesti kirjautua Ivap-palvelimelle, mutta tuloksetta. Muita koneita ei näy, sekä MP-valo ei näytä mitään uutta. Mikä tämä Vistan hommeli oikein on? Kai nyt joku ratkaisu löytyy tähän? Vai pitääkö odottaa SP2:sta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

SP2 on jo jakelussa.  Mene Windows Updateen, "Tarkista päivitykset", ja sieltä se tulee.  Jos ei löydy, niin joudut asentamaan käsin yhden päivityksen MS:n downloadcenteristä.  Se "varmistaa tulevien päivitysten onnistumisen". 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään