Rolf Niemi

mfc70.dll -ongelma

2 viestiä aiheessa

Joopa joo - iltaa. Aina löytyy jotain pientä ongelmaa ja tällä kertaa syynä on tuo otsikossa mainittu syy.

 

Simu FS 9.1, käyttis XP Home Edition ja näyttis Ati Radeon HD 4800 Series, jossa viimeiset ajurit.

 

Simun käynnistys kaikkineen sujuu aivan normaalisti eikä lentämisessä esiinny mitään ongelmia, mutta jos haluan Kneeboardin esiin painamalla F10 tai vaihtoehtoisesti klikkaan sitä väkästä 2D-paneelista simu kaatuu - musta ruutu ja sen jälkeen virheilmoitus:

 

a fatal error occured

 

ModName: mfc70.dll

 

Huomasin ongelman pari päivää sitten siten, että AirHauler kun kirjoittaa Kneeboardiin joitakin tietoja rahtikeikasta ja ajattelin tarkistaa lennon aikana erään seikan, simu kaatui saman tien. Viikonloppuna homma toimi vielä vaikeuksitta.

 

Googletin, mutta enpä löytänyt oikein mitään järkevää asiaaa, joten jospa jollain teistä olisi mahdollinen ratkaisu? Kyllähän tuonkin jutun kanssa toimeen tulee, jos asia ei ratkea, mutta...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mystistä -  niinkuin aina silloin tällöin tässä simumaailmassa - asia korjaantui itsestään, vaikka vielä eilen tökki pahasti. Voi olla, että ongelma liittyi jollain lailla Atin Catalyst Centeriin tai ajureihin, sillä koneen käynnistyksen yhteydessä tuli MOM.exe error, jota ei tänään tullut. Asia siis tällä erää kunnossa ja voin jatkaa uraani "rahtarina" 8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään