Rolf Niemi

FS 2004 käynnistysongelma

9 viestiä aiheessa

Jep, jep - taas pukkasi pienen ongelman. Jouduin taas kerran asentelemaan koko käyttiksen ja simun uusiksi - turhaan tosin, koska varsinainen ongelma oli näyttiksen osittainen hajoaminen. Asentelin sitten noita lisäosia ja koneita pikkuhiljaa, kunnes tuli Ariane 737-900 ER:n vuoro (download versio). Asennus sujui ongelmitta, mutta aktivointi ei sitten enää onnistukkaan, koska olen sen pari kertaa jo aktivoinut tässä parin vuoden sisällä - voi olla kolmekin kertaa - en nyt muista.  Syy edellä mainittuun on tämä:

 

Your product is out of date and the activation period has expired. Please re-purchase the latest version of our software to be eligible for support  ???

 

No siinä meni 60 euroa ainakin toistaiseksi, jollen sitten maksa 10 puntaa lisää jostakin ihmeen uudelleen aktivointipaketista, joka heidän sivuiltaan pitkän hakemisen jälkeen löytyi. Foorumillekkaan ei pääse rekisteröitymisestä huolimatta.

 

Päätin sitten poistaa tuon tuotteen ja poistin myös kaikki Arianeen viittaavat tiedostot mitä vain löytyi, mutta simun käynnistyksen yhteydessä saan seuraavanlaisen ilmoituksen:

 

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

Miten tuon ilmoiuksen saisi pois? Olen joskus törmännyt vastaavaan. mutta olen onnistunut sen poistamaan - nyt ei onnistu...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Viittaisi siihen, että Ariane on asentanut sulle jonkin sceneryn samalla, tai ainakin scenery.cfg:hen lisännyt jonkun tiedoston, ja kun se ei sitä löydä sieltä mistä sen pitäisi se löytää, heittää tuollaista erroria. Joten poista scenery.cfg:stä tuo 45, tai vaihtoehtoisesti scenery libraryn kautta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No moi!

 

Tulin duunista vähän aikaa sitten ja yrittelin tässä jonkun tovin löytää ratkaisua ongelmaan, mutta ei onnistu. Toki olin heti ensimmäiseksi katsonut nuo scenery.cfg-tiedostot, mutta kuten kuva kertoo, niin käynnistys ei tuota löydä, koska se ei siellä ole enkä nyt oikein ymmärrä, että mikä ohjelman osa tuota Ariane\scenerya kaipaa.

 

Tein haun jo aamulla XP:n omalla Etsi- toiminnolla ja poistin kaiken Arianeen viittaavat tiedostot Arianen poiston jälkeen siivosin rekisterin ja poistin tuolta Omat tiedostot\Flight Simulator Files -kansiosta muun paitsi nyt käytössä olevan Default-lennon. Joskus asiaa on auttanut vastaavassa ongelmassa, kun olen käynnistänyt simun ja laittanut tuon Defaultin käynnistyväksi lennoksi - vaan eipä auta tällä kertaa...

 

Olisiko mitään ideaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, vaikka poistaisit koneelta kaiken Arianeen viittaavan, se ei muuta tuota scenery.cfg ongelmaa. Oletko löytänyt tuon Area.xx kohdan mikä tuossa ongelmassa oli, sieltä scenery.cfg:stä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lyhyesti: En

 

Tässä pieni pätkä tiedostosta:

 

[Area.040]

Title=Ultimate Terrain - USA

Local=SCENERY\UTUSA

Layer=14

Active=TRUE

Required=FALSE

Remote=

=

 

[Area.041]

Title=Misty Fjords Landsca

Local=FSAddon\Misty Fjords\Misty Fjords landscape

Active=TRUE

Required=FALSE

Layer=46

Remote=

=

 

[Area.042]

Title=Misty Fjords Scenery

Local=FSAddon\Misty Fjords\Misty Fjords scenery

Active=TRUE

Required=FALSE

Layer=47

Remote=

 

 

 

[Area.047]

Title=Alaska Glacier Bay Landscape

Active=TRUE

Required=FALSE

Local=FSAddon\Glacier Bay\Alaska Glacier Bay landscape

Layer=52

Remote=

 

[Area.048]

Title=Alaska Glacier Bay Scenery

Active=TRUE

Required=FALSE

Local=FSAddon\Glacier Bay\Alaska Glacier Bay scenery

Layer=53

Remote=

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tee simun omaan addon scenery-kansioon Ariane-niminen kansio, jonne alikansioksi scenery.

 

Lisää sitten rivit:

 

>[Area.045]
Title=Ariane
Active=FALSE
Required=FALSE
Local=Addon Scenery/Ariane
Layer=54
Remote=

 

Simun käynnistyttyä poista ko rivi scenery librarysta ja pitäisi toimia. :)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos Santeri!

 

Sain ainakin tuon Error-ilmoituksen pois :thmbup:  Homma toimi myös jos poistin Ariane-kansion, mutta tuo koodi pitää jättää paikalleen - niin ja ei kai se haittaa, vaikka tuo kansiokin on Addon Scenery-kansiossa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sen verran vielä tästä aiheesta. Joskus tulee helposti haukuttua, mutta kiittämisen kanssa on niin ja näin. Nyt on kiittämisen paikka. Pistin pari päivää sitten Arianelle aikamoisen marina-meilin ja sattumalta äsken vilkaisin sähköpostiani ja kuinka ollakkaan - siellä oli aktivointikoodi tuolle 737-900 ER:lle - tosin pitkähkön saatetekstin kera. Nyt pitänee sitten välttää itse käyttiksen uudelleen asennusta mahdollisimman pitkään jos ongelmia (ja tuleehan niitä) ilmenee. Pitänee huomenna asennella Ariane uusiksi...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään