Olli Vainio

EFOU:lla remonttia menossa...

5 viestiä aiheessa

Ei taida olla tornitutka-systeemi kyseessä tuosta lennonjohtojärjestelmän uusimisessa. Ehkä ennemminkin näyttölaiteuudistus (EC II-vaihe), tornitutkaa odotellaan kuuleman mukaan aikaisintaan 2007.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

tornitutkaa odotellaan kuuleman mukaan aikaisintaan 2007.

 

Mistäs tämä tieto? Projekti pyörähtää kuitenkin sen verran käyntiin että huomenna aloittaa 2 ensimmäistä tutkakurssilla Vantaalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kas unohtui että meillä on täällä Oulun "sisäpiiriläinen" mukana. Voit varmaan sitten valaista asian tiimoilta lisää.

Jos nyt aloittaa kaksi jo tutkakurssilla niin onko Oulussa jo tarkka aikataulu tiedossa ja onko Ilmailulaitos antanut jotain paperia asiasta? Miten suoritetaan tutkakurssin jälkeinen työpaikkaharjoittelu vai onko sellainen tarpeen elikkä voiko kurssin jälkeen alkaa suoraan tekemään tätä tornitutka työtä? Uskomukseni vuodesta 2007 perustuu Ilmailulaitoksen yleiseen hitauteen tehdä asioita, joskus tuntuu että kaikki kestää ja toiminta on ulkopuolisen silmistä jäykkää. Jos projekti on siinä mallissa että huomenna aloitta kaksi tutkakurssin niin  mitä tapahtuu sitten kahden/kolmen kuukauden kuluttua kun kurssi on ohi, lähteekö sitten lisää kurssille ja mitä nämä kurssin käyneet tekevät.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No, faktahan on että kellään ei ole täällä mitään hajua miten homma tulee käytännössä toimimaan, enkä tiedä onko muuallakaan. Jonkinlainen tiimi projektiin on kuitenkin nimetty, jonka tehtävänä on se konsepti kehittää. Viimeisimmän tiedon mukaan työharjoittelu ja kurssin aikaiset simulaattoriharjoitukset tehdään Rovaniemelle. Jonkinlaisena epävirallisena tavoitteena oli, että ensi vuonna koulutettaisiin 5-6 jamppaa lisää. Tutkajuttu on kuitenkin selkeesti etenemässä, koska ollaan oltu valmiita sijoittamaan pääomaa henkilöstön kouluttamiseen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään