Kim Eriksson

Save the flight simulator!

13 viestiä aiheessa

Tällanen osui eteeni. Eli eräänlainen vetoomus että flightsim pitäisi saada takaisin kehitykseen. Tehnyt Jason Dzurisin, 1453 allekirjoittanutta jo, pankaahan tekin kaikki nimenne sinne. ;) minä ainakin laitoin jo.

 

EDIT:Linkki unohtui http://supportflightsim.com/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Saattaahan näillä kaikenlaisilla vetoomuksilla yms. voi olla ehkä tietynlaista vaikutusta, mutta näissä tilanteissa uskoisin yleensä sen tyssäävän viimeistään rahoituksen puutteeseen.

Ellei sitten porukka saa jokinlaista yksityistä rahoittamaan porukalle palkan yms muut kulut ja vehkeet. Ei se mitään halpaa ja ilmaista varsin ole tälläinen simulaattorin tekeminen, lisensointi yms maksut tulee siihenkin kuvioon mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onhan tuo vetoomus kaunista, hyvin kaunista, mutta,ei johda mihinkään. Simulaattorin tekeminen on liike/yritystoimintaa jossa tekijät ottavat riskin, kartoitettuaan ensin mahdollisten ostajaehdokkaiden määrän tuotteelleen. Jos ennusteet näyttävät riittävää latausta, tiimi alkaa työhön, puhutettuaan ensin joiltakin alkurahoituksen.

Tuhatviisisataa ukkoa on hyttysenpaska Itämeressä, pitää olla miljoona ukkoa joista vielä jokainen pistää tilille pienen käsirahan, se on vetoomus jolla snurra lähtee pyörimään.

Yleensä tiimit lopettavat toimintansa ns. leipääntymiseen, tunteen palo tekemiseen hiipuu eikä valmista enään synny, kuvaan astuu salakavala vihollinen joka tunnetaan nimellä "hohoijjaa kun ramasee ja pitäis harrastaakin".

Tässä vaiheessa rahoittaja vetää koipeensa saappaan joka hänellä oli jalassaan homman alettua

jolloin hän sanoi, "sine musikka, tehdä nyt hyvä simulaattori ja nuolemaks minu saapaas, mine saada rahat sine työ." Tällä kertaa on laulu toinen, " minulla rahat plakkarissa, sine mennä kilometritehdas, mine anta potku pärrsseelle".

Että se siitä tiimistä ja simulaattorista, mutta, uusia riskinottajia tulee ja sitä myöten uusia simulaattoreita. Toivon että ajat paranevat ja piratismi vähenee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Simulaattorin tekeminen on liike/yritystoimintaa jossa tekijät ottavat riskin, kartoitettuaan ensin mahdollisten ostajaehdokkaiden määrän tuotteelleen.

 

Jos ennusteet näyttävät riittävää latausta, tiimi alkaa työhön, puhutettuaan ensin joiltakin alkurahoituksen.

Tuhatviisisataa ukkoa on hyttysenpaska Itämeressä...

 

Hyvää huomenta!

 

Eikö tämä käy kartoituksesta?

 

Hyttysenläjä itämeressä on loistava alku, vai mitä?

Lisää nimiä kenties?

 

Mukavaa päivää!

 

-Kaitsu

 

PS. Aina kannattaa "edes" yrittää, jos mahdollisuus yrittämiseen on!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei taida löytyä enää kuin Venäjältä tai Romaniasta (etc) tarpeeksi hulluja yrityksiä, jotka voisivat uuden simulaattorin tehdäkin. Ja vieläpä paremman kuin mihin länsimaissa pystytään. Siellä koulutus/kk-palkka -suhde on vielä jonkin verran länsimaita "edellä", joten se voisi olla taloudellisesti jopa mahdollista. Sillä rahalla, millä länsimaissa palkataan yksi keskinkertainen koodari, saa itäblokista 2 huippukoulutettua ja huippuosaavaa tekijää. Ja sitäpaitsi itäblokin pojat osaavat puristaa koneesta viimeisenkin tehon tipan irti. Alkaisi FS11:kin pyöriä vaikka kännykässä.

 

Siinä teille provoa, vaikka tottahan se on. :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei kai tuo nyt helv**** vie mihinkään johda. Jos Microsoftin vaakakupissa eivät paina kaikki maksaneet asiakkaat (ei varmasti huomioimatta jäänyt kunta), eivät hölötinvälineen muutamakymmentuhat ehkä-käyttäjää varmasti luo asiaan muutosta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hyvää huomenta!

 

Eikö tämä käy kartoituksesta?

 

Hyttysenläjä itämeressä on loistava alku, vai mitä?

Lisää nimiä kenties?

 

Mukavaa päivää!

 

-Kaitsu

 

PS. Aina kannattaa "edes" yrittää, jos mahdollisuus yrittämiseen on!

En välttämättä käyttäisi "aina"-sanaa yrittämisen mahdollisuuden yhteydessä, kenties se yrittäminenkin pitäisi kartoittaa että, onko sillä jonkinsortin onnistumisen edellytyksiä, ettei mene ihan tiukujen soitoksi.

Äkkiseltään tulee mieleen Tuntemattomasta Sotilaasta vänrikki Kariluodon viimeinen yritys, "kerran vielä pojat", joka ei johtanut muuhun kuin monttuun. Kallistuisin mieluummin Lahtisen linjalle, yrittämisessäkin,

"siinä pitää olla tappamisen tarkoitus kun kerran laukaisee". :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Valitettavasti nimiä pitäisi olla paljon enemmän kuin nykyinen 5000. Sitten jos adressi saataisiin johonkin flightsim.comin etusivuille, voisi nimiä tulla reilusti lisää... Luulen kylläkin, että kehittäjät tietävät ilman adressia, että Flight Simulatorilla on suuri määrä pelaajia. Riskejä ei valitettavasti kannata ottaa tällaisena piratismin aikakautena (varsinkin kun FS julkaistaan vain PC:llä).

 

Varsinaisia FSX:n harrastajia on kylläkin suhteellisen pieni määrä ja tästä johtuen pelkään, että seuraava osa tulee olemaan entistä arcademaisempi (FSX oli jo mielestäni hieman sellainen). Todella harmi, ettei todellisille simuharrastajille ole enää resursseja...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
odella harmi, ettei todellisille simuharrastajille ole enää resursseja...

 

Jos ostettuja kopioita olisi enemmän kuin waretettuja, tilanne voisi olla toinen. Vaikka eihän FS-sarja tainnut silti varsinaisesti tappiota tehdä, vai?

 

Mutta ACES:n tekijät ovat jo varmaan hajonneet kuka mihinkin suuntaan eri firmojen palvelukseen. Ei sitä samaa porukkaa enää kasaan saa. Ne ovat muut tekijät jatkossa jos edes ovat...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta kun on toiset tekijät, voihan sitä ajatella positiivisesti, eli sieltähän tulee silloin parempaa kamaa ulos. (jos tulee mitään...) Itse toivon parasta, fsx ei ollut paljon parannusta vert. fs2004, hiukan paremmat graffat ja mielestäni paremmin toimiva käyttöliittymä, ja siltikään en kyllä siirtyisi FS2004 kun koneeni nyt pyörittää FSX hyvin. (=minulle riittävästi)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta kun on toiset tekijät, voihan sitä ajatella positiivisesti, eli sieltähän tulee silloin parempaa kamaa ulos. (jos tulee mitään...)

 

Kun katsoo nykyisiä pelitrendejä - kuinka esim realistiset rallisimut ovat viimevuosina hävinneet - enpä oikein jaksa uskoa, että seuraava FS tulee olemaan edellistä parempi meille harrastajille.

 

Mutta tämäkin riippuu tietenkin pelistudiosta ja julkaisijasta: Nimekkään julkaisijan tuottamana pelin ominaisuuksia täytynee yksinkertaistaa melko paljon, että peli saataisiin konsoleille ja sitä kautta mainstream-yleisölle syötetyksi... mutta jos tekijä on pienehkö ja alansa osaava (joku SimBinin tapainen), voisi tulos olla hyvää.  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään