Guest Touch of Evil

Fsuipc 3.85 ja Heliforce 1.0 ongelma

9 viestiä aiheessa

Koitin saada tuota Heliforcea toimimaan FS9:n ja FSUIPC3.85:n kanssa mutta ei onnistunut. Jostain syystä nuo kaksi ei "keskustele" keskenään jolloin Heliforce ikkunassa ei tule täppää kohtaan "connected" Onko kukaan saanut tuota tuota toimimaan?

Koitin hakea netistä ampuja mutta googlen linkit vie vain ranskankielisille foorumeille, joista ei ole löytynyt apuja. HoverControllin foorumeiltakaan ei löytynyt apuja. Samoin Dodosimin foorumi ei tuottanut tulosta.

Tuon Heliforcen pitäisi toimia molempien, FS9:n  ja FSX:n kanssa, joten ei pitäisi yhteensopivuus ongelmaa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mistä tämän salaperäisen heliforcen löytäisi? Google vie sellaiseen heliforceen, jossa taistellaan pahoja voimia vastaan...

Dodosim on ilmeisesti sen takana, mutta siellä oli vain realistinen käynnistysmallinnus tarjolla. Hovercontrollistakaan en löytänyt.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Yhteys syntyi ja muutos tapahtui. Ennen en ole sanut hekoa alas ehjänä ja nyt enää sitä enää ilmaankaan. Käynnistin ensin Heliforcen ja sitten FS9:n. FSUIPC:n versio on sama.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Löysin vinkin ongelman mahdolliseen ratkaisuun Fsuipc:n foorumilta. Siellä neuvottiin jonkun toisen lisäohjelman toimimattomuuteen poistaa FSUIPC.key tiedosto. Nimesin sen toiseksi ja sen jälkeen yhteys muodostui. Tosin Fsuipc ei tehnyt(?)tilalle uutta FSUIPC.key tiedostoa...mutta näyttäisi toimivan, onkohan tarpeeellinen?

Ei muuten noussut BELL enään ilmaan niin kuin ennen...

 

Edit: Näköjään tuo FSUIPC.key- tiedoston nimen vaihto vaikutti sen että FSUIPC ei ole rekisteröitynä enään, vaan toimii vajaana. Silti kuitenkin tuo Heliforce toimii ja kopterit pysyy kentällä (erikokoisina palasina) ;D. Kokeilin sitten palauttamalla tuon nimen takaisin ennalleen, Heliforce ei enään toiminut ja FSUIPC oli taas rekisteröitynä versiona. Tekstieditorilla katottuna tuo tiedosto sisältää vaan tunnuksen, e-mail osoitteen ja rekisteröinti avaimen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Heh, jotenkin tuntuu, että pitäisikö jo tunnustaa ettei hekot pysy käsissä. Pahemmaksi meni. :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tässä olisi linkki HoverControllin foorumin viestiin noista realismi asetuksista: http://64.34.169.161/cgi-bin/ib3/ikonboard.cgi?s=76978f4590b41d206b2a8a2960428845;act=ST;f=8;t=1790

Itellä ainakin helpottui kun väänsin noin asetukset, HeliForcen annoin olla default asetuksissa. Siihenkin on tuolla foorumilla arvot millä "pitäisi toimia kuin oikeatm".Alkoi taas Bell pysyä edes yhtenä kappaleena... :laugh:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, tuo Heliforcehan näkyy olevan säädetty lähtökohtaisesti defu-Bellille, muutkin kopterit se löytää heti kun valitsee koneen ensin simun valikosta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään