Guest jounas

LDS 763 and "panel default settings"

5 viestiä aiheessa

Hej.

 

((Tuli tuossa ongelma sen jälkeen kun katsoin jonkun mottorien käynnistys video "tutoriaalin" youtubessa.))

Videossa esitettiin mahdollisuus koneen "shutdownin" tekemiseen automaattisesti "Level-D->Panel->Define default panel settings..."

Nooh minäpä menin klikkaamaa, että valitaan tuo defaulttina "Demo flight-parked at seattle".

 

Sitten tajusinpa vasta vähän myöhää, että kun mennään LDS:llä pelitilaan ni se avaa aina cockpitin "dark and cold" ominaisuudessa eli kaikki on pimeänä ja kone täytyy itse valita. Asiahan ei itsessään ole ongelma ja on ihan okei, mutta tämä "default setting" karsii pois kaikki kapteenin ilmoittamat "crew announcementit" ja "failures" ominaisuuden joka tuo peliin syvyyttä. Aloin ihmettelemään, että mikä on ko ei tuu "cabin crew please take seats for takeoff" ;D

 

Yrittänyt olen: *Level D:n uudelleen asennun. ei auttanut ja vieläkin avattaessa cockpit "dark and cold"

                       *Mielestäni kaikki Level D asetukset oon käyny yläpaneelista läpi tuloksetta

                       *Noh sitten..unistall hole d**n..fu*** flight simulator ja poistoon kaikki maholliset tiedostot mitä FS:ään liittyy lukuunottaen LDS

                       *Reinstallation ja kaikki kamat takasin ja avaan LDS:n niin eikös se pamahda pimeänä cockpit silmille..meinas itku päästä.

 

Vissiin ainakin jäänyt jotain tiedostoja koneelle poiston jälkeen kun tällästä tekee, mutta oisko tähän jotai kätevämpää konstia? ken tietää.  ::)

 

EDIT!! ja siis varsinainen pointti on saada kone taas sellaiseen tilaan kuin se muillakin koneilla on kun mennään pelitilaan. Eli "kaikki" valmiina lentoon!

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eeikös sieltä define default panel settings kohdasta voi valita jonkun muun niistä tutoriaaleista, joissa se on sitte ready for pushpack? Jolloin kone on periaatteessa valmiina lentoon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muissa tutoriaalikohdissa on jo valmiit reittisuunnitelmat ja kaikki lentoonlähtopainot ja muut säädetty valmiiksi vain juuri tiettyyn lentoon. Tuo "parked at seattle" on ainoa "järkevä" tähän tilanteeseen noista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Poistithan C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\FS9-kansion kuin myös Omat tiedostot\Flight Simulator Files olettaen, että käytössä on XP/FS9.1 ? Miten Vistassa ja FSX:ssä tuo menee - en tiedä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo Vista on alla, mutta eiköhän se samalla tavalla mene periaatteessa. Ja en kyllä poistanut!

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään