Guest flaitsimulaatori

Navigraphin kartat ja niiden tallentaminen tietokoneelle

6 viestiä aiheessa

Latasin Navigraphin nDAC-ohjelman ja ostin democrediteillä Madridin lentokentän kartat. Saako karttaa tallennettua tietokoneelle, jotta sen saisi tulostettua eri tietokoneelta kun kotona ei ole tulostinta. Yksi kannettava tietokone kyllä löytyisi, jolle nDAC-ohjelman voisi tietenkin laittaa, mutta siinä ei sitten ole internetiä eli itse ohjelmasta ei olisi juurikaan hyötyä. Molempi pahempi.  :P Siinäkään ei olisi mitään järkeä, että asentaisin nDAC:n koulun tietokoneelle.

 

Ohjelma ja kartat vaikuttaa hienolta, mutta en saa niitä kuitenkaan käytännössä käyttööni ellei ongelmaani löydy ratkaisua.  :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeile asentaa jokin pdf-tulostin, ja tulostaa kartat pdf-fileiksi, jotka sitten voit ottaa mukaan jonnekin tulostimen lähelle.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllähän siinä Navigraphin ohjelmassa on myös printtausmahdollisuus, vaikka ei hääppöinen olekaan. Jos tuollaisen pdf-tulostimen jostain löydät, niin se on varmasti parempi ratkaisu.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Enpäs ollut tuommoisesta PDF-tulostimesta ennen kuullutkaan. Kiitoksia siitä. Tuo Matiaksen linkin tulostin ei tunnu minulla toimivan kovin hyvin, sillä kun sen tekemän pdf-tiedoston avaa Adobe ilmoittaa, että "Piirtovirhe". Noh, joka tapauksessa näillä pääsee hyvin alkuun.  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mielenkiintoista. Latasin kolme eri pdf-printteriä ja yksikään niistä ei kyennyt tulostamaan nDAC:n karttaa. Kun valmiin pdf-tiedoston avaa, saan vain ilmoituksen "Piirtovirhe". Muiden pdf-tiedostojen tulostaminen toimii normaalisti. Typerää jos noista kartoista ei pääse hyötymään mitään ellei omista printteriä tai toista kannettavaa.  :thmbdn:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään