Tuomas Kuosmanen

simu etsii uutta kotia..?

5 viestiä aiheessa

Tämä ei ole myynti-ilmoitus, koska tällaista projektia ei voi sillä tavalla "myydä" - se vaatii asiaan perehtymistä ja myös oma-aloitteisuutta ja IOCARDS/FSUIPC-ym tietämystä jotta sen saa toimimaan ja käyttökuntoon. Olisi kiva jatkaa sen värkkäämistä itse, mutta MIK-touhut ja muu elämä on vienyt sen verran aikaa etten ole käytännössä ehtinyt kauheasti siihen koskea viime aikoina.. Muutamat teistä tyyppäsivätkin taannoin tätä härveliä Ilmailumuseon kotiohjaamopäivillä.

 

Mutta tuohon on myös mennyt jonkusta verran aikaa ja rahaa, siinä on mm. samanlainen GNS530-paneeli kuin MIK:in simussa:

 

gns2.jpg

 

Vermeessä on IOCARDseja melkoisesti ja johtoa varmaan kilometri. Kyselen tässä vain lähinnä sitä, kiinnostaako jotakuta jatkaa projektia jossa on sauvaohjain, periaatteessa toimiva sähkötrimmi korkeusperäsimelle (tosin pitää järkyttävää meteliä :)) ja kaksimoottorisen mäntämoottorikoneen kaasukonsoli. Mittareita varten on 17" TFT ja sen edessä 2 erilaista mittarimaskia, Dreamfleetin C310:lle yksi (pyöreät mottimittarit) ja toinen Dreamfleetin Beech Baronille (pienet moottorinvalvontamittarien reiät)

 

baron-gns.jpg

 

panel-sep4-05.jpg

 

Simussa on FlightLink-pedaalit (hemmetin hyvät) ja itse rakennettu sauvaohjain joka on kytketty USBAxis-korttiin. Kaasuina tosiaan nuo twiniheebelit.

 

Verme ei tosiaan ole mikään "plug and play" -simulaattori, vaan keskeneräinen projekti ja kyselenkin josko joku palstan "veteraaneista" olisi kiinnostunut ottamaan tuon hoteisiinsa, keksitään sille sit joku järkevä hinta jos sopiva "sijoituspaikka" löytyy?

 

Härveli on omalla jalustalla jossa fillarit ja auton penkki, vie noin pari neliötä lattiatilaa ja painaa melkoisesti. Tarttee saada johonkin muuton alta tulevan viikon aikana.

 

- Tuomas

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eihän tuosta sitten tosiaan raaskinutkaan luopua.  :'(  ;D

 

Ihan mielenkiinnosta, millä hinnalla oisit tuosta luopunut jos oisit? :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eihän tuosta sitten tosiaan raaskinutkaan luopua.  :'(  ;D

Minä jotenkin arvasinkin, ettei tiikerikään raidoistaan pääse...  ;)

 

Eipä silti, meikäläisenkin keskeneräisestä projektista on monta myynti/lahjoitusilmoitusta tullut poistettua ennen post-valinnan painallusta. Kai sekin vielä joskus ehkä mahdollisesti valmistuu...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos tuo olisi jet-ohjaamo, olisin valmis maksamaan siitä melkein mitä tahansa... 8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään