Risto Partanen

FSX ja Nvidia-asetuskatsaus

6 viestiä aiheessa

Moi

 

1) Mikäs on tällä hetkellä Nvidian ajureiden tilanne DX10-preview:n kanssa? Onko kenelläkään havaintoa koska tulee toimiva ajuri.. Uusimmalla ajurilla ainakaan minulla ei edelleenkään toimi DX10; samaa vilkkumista edelleen.

 

2) Kenellkään kärkitietoa parhaista asetusvaihtoehdoista Nvidian omalle paneelille? Mikäli Nhanceria käyttää niin onko Nvidian oman paneelin asetuksilla mitään merkitystä?

 

3) Onko verkkoon tullut Acceleration/SP2 yhteensopivia tweakausoppaita edelleenkään?

 

Itselläni on 8800GTS 640mb näyttis enkä ole ollenkaan tyytyväinen tämän hetken kuvanlaatuun. Tuntuu, esimerkiksi viime syksyyn verrattuna, että kuvanlaatu on heikentynyt koska nyttemmin Accelerationin kanssa aikaisemmilla tweakeilla ei ole juurikaan vaikutusta.

 

Risto

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kovin tuntuu olevan hiljaista tällä tietorintamalla. Toivotaan, että vastauksia ongelmaan tulee jossain vaiheessa NVidian suunnalta etenkin tohon DX10-asiaan..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

3) Eipä taida olla kunnollisia tullut mutta tälläinen löytyi pikaisella googletuksella.

 

Joo kiitos Eetu. Eipä näytä olevan muutoksia tossakaan sitten ensimmäisten FSX tweakien, joten tweakit taitaa olla twekattu :-\ DX10 nostaa frameja kyllä todella paljon ja parantaa kuvanlaatua mutta sitä välkkymistä ei jaksa katsella.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voisi kokeilla tuota FSX:ää windowed modessa. Tuossa yllä olevassa linkissä jollain oli FPS parantunut jopa 20:llä!  :thmbup:

 

Ps.

vielä todella hyvä ja toimiva tweakki jos haluaa frameja lisää!  :thmbup: (Itse en saa tuota pelaamaan, koska tuo DDS Converter 2 ei toimi Vistalla ja XP:llä se kaatuu  :'()

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tietoa myös kaipailen.

Sen jälkeen kun tuli hankittua EN8800GTS on simuilu vähentynyt olemattomiin. Vanhalla AGP -väyläisellä millälie ATI:lla oli kokonaistilanne paljon parempi  :thmbdn:

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään