Joonas Häkkinen

Avunhuuto, emo kiusaa

4 viestiä aiheessa

Vikaa koitan kovasti paikantaa. Tapahtumien kulku meni siis näin, että aamulla iskin koneen päälle ja ihmettelin kun näytölle ei ilmesty mitään, edes signaalia. Edellisenä iltana kone sammui aivan normaalisti. Testasin toisella näytöllä ja näytönohjaimella, jotka toimivat toisessa koneessa. Revin toisesta koneesta piipperin irti ja laitoin tuohon. Tulkkaamalla käsikirjan avulla piipityksiä sain selville, että kyseessä on "Display card or monitor error" (kieltämättä tuli taas legendaarinen wanha-fiilis..). Tässä vaiheessa, kun kortit ja näytöt ovat 100% toimivia, oma ymmärrykseni riittää enää siihen, että AGP-väylässä olisi jotain mätää.

 

Löytyykö teiltä vielä jotain diagnostiikkaideoita, vai lähdenkö kauppaan ja aikaistan jouluksi ajattelemaani 64-bittiseen härveliin siirtymistä puolella vuodella?

 

 

Kiitoksia,

 

//basse

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

lähdenkö kauppaan ja aikaistan jouluksi ajattelemaani 64-bittiseen härveliin siirtymistä puolella vuodella?

Näinpä pahaa pelkäisin :(

 

Paljon apua oli  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jeps, noh nyt lähti uusi emo ja Athlon 64 3800+ S939 Venice varaukseen. Pitää lähteä kohta käppäilemään ja hakea pois. Kalliiksi tuli, mutta kirpasee vaan kerran (kohta kassalla..).

 

//basse

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näyttökorttivirheissä AGP:llä kannattaa kyllä kokeilla oikein kunnolla jyrskyttää sitä korttia slotissaan, että varmaan saa kontaktin, ja jättää ruuvi irti, ettei se kampea korttia vinoon. Niitä tulee usein pelkän kosketushäiriön takia, AGP on niille herkkä lomittaisen rakenteensa takia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään