Guest jjjarvi

FSX AI

2 viestiä aiheessa

No niin tuon järjettömän kehuskelun jälkeen jalat maanpinnalle ja kyselytunnille.  Hyvin selvää on miten saan defu AI liikenten pois. Alan asentamaan WOAI paketteja.  Mutta esim vanhassa simussani pyörivä PAI liikenne käsittää myös GA pienkoneliikenteen.  WOAIssa se on hyvin vähäistä.  Onko mitään keinoa poistaa kaupallinen liikenne ja säilyttää GA eli pienkoneliikenne??  PAIllahan on FS8 ja FS9 oma pienkoneliikennepaketti mutta WOAI paketti on aika kehno ja potkurihyrriä ei juuri löydy.

 

Eli jos vain muuttaa tuon trafficAircraft Bgl tiedoton sillä häviä koko defuliikenne...onko muúta keinoa saada pienkoneet säilymään??

Jukka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En itse ainakaan ole saanut säilymään muuten kuin yksitellen lisäämällä eri lentoyhtiöitä (mm. WoAI:n paketteja) ja katsomalla, toimiiko sen jälkeen.

Tulos oli, että toisten pakettien jälkeen se vielä toimi, mutta toisten ei. Mitään yhteyttä näiden välillä en löytänyt... Joten ilmeisesti siellä on jokin muuttuja tai muu vastaava, joka hävittää sen koko defu-liikenteen, vaikka GA ja yhtiöt on eri fileissa...

EDIT: nehän siis on samassa tiedostossa...

        Mitenkä tuon FSX:n default traffic.bgl:n saisi auki, jotta voisi erotella likkenne- a GAkoneet?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään