Guest laurir

Sekava sumu

2 viestiä aiheessa

Morjes! Harvemmin kirjoittelen tänne simupuolelle, mutta nyt en enää keksi itse ratkaisua ongelmaani. :(

Eli kyse on sumusta. Ennen riitti, että laittoi näkyvyydeksi esim. 0.8 km, ja silloin koko maisema oli sumussa. Mielestäni varsin aidonnäköisessä sumussa. Nyt kuitenkin maasto on täsyin normaalia, vain puut ja rakennukset  ovat harmaita, läheltä katsoen kuin sumun keskellä. Tavallaan "ilma"  ei enää mene sumuiseksi.

 

Ohessa on kuva, josta näkee, kuinka maasto paistaa, kuin tavallisessa kesäillassa, mutta puut ja rakennukset  ovat sumuisen harmaat. Esimerkki entisestä kunnon sumusta on tuo kuvassa häämöttävä Vantaan 04R:n pääty. Se alue on sitä vanhaa kunnon sumua. Ja kyse ei myöskään ole tuosta Vantaan scenery- lisäosasta, sillä tuo sumu tai sen puuttuminen vallitsee ihan jokapaikassa. Tuossa kuvassa näkyvyydeksi valittu juuri tuo 0.8km.

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

Normaalistihan tuo dösäkin näkyis usvan takaa, eikä noin kirkkaasti. Voi olla, että kysyn tyhmiäkin, mutta jos joku osaisi auttaa, niin olisin kovin kiitollinen. FS2004 kyseessä! :)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vuosia sitten törmäsin samaan ongelmaan tai ainakin siltä se näyttää. Silloin muistaakseni ratkaisuna oli se että näytönohjaimen "Enable Table Fog" pitää olla päällä. Ehkä kannattaa tarkistaa ne näytönohjaimen asetukset, ainakin ensin, ja jos ongelma jatkuu niin tutkia sitten lisää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään