Guest bemari

Captain Sim C130 valo ongelma

5 viestiä aiheessa

Alku illat,

 

tuossa eilen ostin ale-hintaan Captain Simin C130:nen. Mutta, tänään koe-lentoa suorittaessani huomasin ongelman valojen kanssa. Paneelista tai VC:tä valojen keino-kytkimiä (tjsp. miksikä niitä nyt virallisesti kutsutaankaan) painaessa valot palautuvat samantien off-asentoon, eli ovat vain sekunin murto-osan ajan on-asennossa. Tämä tapahtuu myös simun default valo-komennolla, l-näppäimellä. Kokeilin uudelleen asennusta, muttei siitä ollut apua. Mikähän on siis vikana, ja miten sen voisi korjata? Simuna siis FS2004.

 

Toivottavasti saitte selkoa, ja tuhannet kiitokset auttajille!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siinä on sama homma kuin esim b737 oli taannoin, että piti vaiheittain käynnistellä se kone että esim virtaa "riitti" saamaan kaikki kytkettyä päälle, kuten esim motien käynnistys. Manuskoista selviää pitkälti ratkaisu tuohon herculeksen ongelmaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos, 8) Tuolla koe-lennolla tosiaan kokeilin vain pikaisesti ja mitään sen kummenmin opettelematta täräytin CTRL + E:llä käyntiin. Nyt kokeilin avata Hercin tallennetun lennon, "hot cockpitillä" ja johan toimi valot.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu tuo Hercules ei tosiaan ole mikään "Ctrl-E ja lentämään"-kone, vaan sitä manuaalia kannattaa pikkuisen lueskella.

Joo, ja tuo nyt vain oli pikainen kokeilu vain. Jos sitä Joululomalla ehtisi paneutumaan nais.... Herculekseen vähän tarkemmin, :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään