Lauri Lahtinen

Ääni pätkii iTunesin kanssa

7 viestiä aiheessa

Terve, tällainen ongelma on tullut vastaan. Simulla lentäessä kuuntelen iTunesin kautta musiikkia samalla ja jossain vaiheessa simussa kuvakulmaa vaihdettaessa ääni alkaa pätkiä. iTunesin sulkeminen ei auta ongelmaan vaan simun äänet jatkaa pätkimistään kuvakulman vaihdoksissa. Frameihin iTunes ei vaikuta. Äänikorttiin (integroitu) on ladattu uusimmat ajurit. Apuja?  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä noita ohjelmia ole tarkoitettu toimimaan yhdessä eikä se mikään ihme ole että pätkii iTunesin kanssa. Minusta on aivan mahdollista myös että ääni jatkaa pätkimistä vaikka iTunes on sammutettu.

 

Yksinkertaisinta lienee se että kokeilet ilman iTunesia? Yleisesti ottaen kaikki ylimääräiset ohjelmat kiinni kun simu on auki niin FS toimii parhaiten.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei tuo ihan mielettömästi häiritse, joten pätkiköön vaikka sitten.. Pitkillä lennoilla tulee tylsää ja koneella pitää silloin päästä tekemään muutakin. Mutta jos tähän ei lääkettä löydy niin eipä sitten mitään. Kiitokset kuitenkin!  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lauri älä käytä iTunessia jos pelkkiä mp3:sia kuuntelet, on olemassa niitä kevyempiäkin vaihtoehtoja.... Varmasti tuo nykiminen johtunee siitä et simu ja musat ovat samalla kiintolevyllä jolloin kun simu hakee tekstuureita niin se taas syö musalta kiintolevyn siirtokapasiteettia. Itellä winamp conffattu siten et se puskuroi muistiin (RAM) tarpeeksi biisiä jotta simulle jäisi tilaa latailla tekstuureitansa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vietä vaikka "romanttinen" hetki tyttöystävän kanssa.  8)

Jep, siinähän voi antaa tyttöystävän kokeilla joikkaria samalla, ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihan oikeasti keksi jotain muuta tekemistä pitkän lennon ajaksi. Vietä vaikka "romanttinen" hetki tyttöystävän kanssa.  8)

 

Hehe, yleensä hän kyllästyy ekan vartin jälkeen ja olen jo päättänyt luopua tuosta "lentoemäntä"-ajatuksesta.  ;D Mutta niin voihan sitä vaikka.. hmm.. piirtää?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään