Pekka Holopainen

Mistä lähtien lentokoneet ovat alkaneet liikkua veden alla?

4 viestiä aiheessa

Asentelin Janne Sinkkosen ja Tatu Kantomaan uuden Iceland-meshin. Jotta saisin myös vähän liikennettä kentille, kävin PAIn uusilta sivuilta IcelandAir:in AI-paketin ja WorldOfAIsta cargoAI-paketin Islantiin. Menin lentelemään saarelle maisemia katsellakseni, kun huomasin Keflavikia lähestyvän oudon ilmestyksen.

 

Se oli PAIn IcelandAir:in 757, joka ensinnäkin lähestyi aivan liian korkealta (jotain yli 20000 jalkaa), Sitten se aloitti syöksymisen oikeaan lähestymiskorkeuteen kuin mikäkin Stuka (kutakuinkin samassa kulmassa - mahtoi matkustajilla olla hauskaa). Lähellä pintaa se alkoi oikaista, mutta painui samantien meren pinnan alle!? Kentälle se ei saapunut ainakaan sinä aikana, kun sitä sinne odotin saapuvaksi. WoA:n koneet toimivat ihan ok. Siellä ei vissiin vielä osata sitä kuinka kone muutetaan sukellusveneeksi.  ;D

 

Aukaisin PAIn plaanit ja yritin etsiä niistä jotain vikaa löytämättä sitä. Lentokentän korkeuskin oli ihan oikein määritelty. En minä ainakaan tiedä mikä plaaneissa voisi saada moisen käytöksen aikaan. Vai mistä tämä johtuu? Tietääkö joku?

 

Pekka

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuulostaa siltä, että koneella olisi väärä lentomalli. AI-koneethan lentävät siivillään siinä kuin ohjattavatkin koneet, mutta niiden lentomalli on yksinkertaisempi. Tuolla näyttäisi nyt olevan semmoinen pikku vika, että se voi lentää vain maksimikorkeudessa, minkä siivet kantavat tai sitten syöksyä kivenä maahan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Panisiko PAI sellaista levitykseen? Tuskin.

 

Pikemminkin saattaisi olla joku vika siinä mallissa, asenneusohjelmassa tai muualla?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, luultavasti asennuksessa on mennyt jotain pieleen, tai sitten on vaan vahingosssa tullut väärä tiedosto pakettiin tai väärä tiedostonimi määrityksiin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään