Antti Havukainen

EFHK:n liikennettä yleisurheilun MM-kisojen aikana

3 viestiä aiheessa

Varmasti ainakin jonkin verran harvinaisempaa kalustoa tulee näkymään täälläpäin MM-kisojen aikana, mutta mahtaako mitään varmistuneita aikatauluja olla näkyvillä missään? Olisi vaan mukava tietää, jos on vaikka montakin 747:aa tai muuta harvinaisempaa vierasta tulossa niin tietää jo varautua, milloin kannattaa mennä kuvaamaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pelkät yleisurheilun MM-kisat eivät taida olla niin suuri ja varsinkaan rahakas tapahtuma, että sitä varten varattaisiin kokonaisia charterkoneita, vaikka mistäs sitä tietää...

 

Yleisurheilun kattojärjestö IAAF:n viralliset sponsorithan ovat Epson, Mizuno, Seiko, TDK, Toyota, Tokyo Broadcasting System ja Eurovision. Siis ei yhtään lentoyhtiötä mukana.

 

Kotimaisia yhteistyökumppaneita ovat Finnair ja Silja Line.

 

Kävin huvikseni Finnairin Australian sivuilla katsomassa, mainostetaanko MM-kisoja...löytyiväthän ne noin neljän klikkauksen ja uusien ikkunoiden avulla, mutta ei mitään erikoistarjouksia yleisölle.

 

Saattaa muuten olla, että suuri määrä urheilijoita ja valmentajia on jo Euroopassa GP-kisoissa. GE Money GP on Helsingissä 25.07. ja Tukholman GP 26.07.

 

No, sponsorit ja fanaattiset penkkiurheilijat toki voivat saapua paikalle tilauslennoilla, bisnesjeteillä tai pienemmillä koneilla Malmille, kukaties.

Muuten veikkaisin, että joukkueet tulevat enimmäkseen reittilennoilla muiden mukana.

 

Ei kai auta muu kuin seurailla Vantaan saapuvien listaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyselin asiaa pari viikkoa sitten EFHK:n tiedotuksesta, eikä heillä ainakaan silloin ollut vielä mitään tietoa yhdestäkään ylimääräisestä lennosta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään