Guest PekkaK

Ongelmaa: AI-liikenteen rekisteritunnukset

1 viesti aiheessa

Kyllästyin FS2002:n AI-yleisilmailun N-rekistereihin ja vaihdoin kaikki rekkarit fiktiivisiin mutta realistisempiin rekkareihin kuten SE-BXE tai D-TKYJ aina sen mukaan, missä maassa AI-kone on ohjelmoitu liikkumaan.

 

Nyt FS näytti seonneen perusteellisesti siten, että rekkarit eivät näy koneissa ollenkaan (ellei se ole maalattu suoraan tekstuuriin), tai sitten rekisteri on monissa tapauksissa ollut 30070 (jopa useammalla koneella samanaikaisesti yhdellä kentällä). Yhdessä tapauksessa eräs Mooney kantoi rekisteriä OO-RDE, joka sattui olemaan juuri sen koneen rekkari, jota käytin testaamiseen. AI-liikennetiedostossa ei esiinny OO-RDE:tä, eikä myöskään 30070:ää.

 

Missä vika?

 

PS. Testasin vielä lisää, ja radiokutsuissa rekisteritunnukset ovat kuten pitääkin. Se lienee pääasia. Voikin olla, että FS ei tarkoituksellakaan piirrä rekkareita AI-lentokoneiden runkoihin. En ole aiemmin kiinnittänyt asiaan huomiota. Hieman vain hämää joidenkin koneiden (etupäässä Learjetien) 30070-rekisteri, jota siellä täällä esiintyy.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään