Olli Talso

Level-D käynnistys

8 viestiä aiheessa

Terve!

Olen nyt alkanut urakalla harjottelemaan tuota B767, ja nyt olisi taas ongelma  ;D

Moottori n. 1 lähtee hyvin käyntiin, mutta kun yritän käynnistää moottorin n. 2, N2 nousee vain noin 10.5%. Jos käynnistän moottori kakkosen ensin, se lähtee hyvin, ja sitten ykkönen ei lähde kuin tuohon 10.5% ;D. Ja välillä kummatkin lähtee moitteettomasti ;D Keksiikö joku vikaa näin äkkiseltään?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Käytätkö APUa vai external airia?

 

Normaalisti 2. moottori käynnistetään ensin, mutta jos käytät external airia, 2. motti on aika pakko käynnistää ensin, sillä muuten ei oikein homma toimi :) ;D

 

 

edit: Täällä on vähän keskustelua aiheesta.

 

 

alvar

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Käyttäjä?

 

Eli siis onko kaikki varmasti tehty tarkistuslistojen mukaan, siis kaikki?

Juu, kyllähän käyttäjässä on vikaa, tarkoitan, ett mitä teen väärin.  ;D

EDIT, ja external air on käytössä, muuten se ei suostu käynnistymään ollenkaan :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, kyllähän käyttäjässä on vikaa, tarkoitan, ett mitä teen väärin.  ;D

EDIT, ja external air on käytössä, muuten se ei suostu käynnistymään ollenkaan :D

APU on taikasana! Samoin manuaali. ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä olen samaa mieltä ;D Manuaalikin odottaa pöydällä  ;D

Nyt käynnistäminen onnistuu, mutta kun olen matkalentokorkeudessa, moottori 2 simahtaa ja käynnistyy uudelleen  ??? Mitä teen väärin?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Manuaalit ja tutoriaalilennot käyttöön, ei tuosta joka asian erikseen kysymisestä ole ennenkään tullut mitään.  8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään