Guest Oppilas

Uusi emolevy haussa *Ongelma ratkaistu... ehkä...* (uusi emo hankittu)

8 viestiä aiheessa

Ehdotuksia tällaiseen kokoonpanoon: AMD 3000+, muistia 2x512 + 1x256 333MHz DDR, HIS Excalibur 9600XT ja 2x80 GB IDE-levyä.

 

E.V.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kannattaa lähteä nyt emolevyn hankinnassa siitä, että ostat emon, joka tukee PCI-E näytönohjainväylää AGP:n sijaan. Tämä sen takia, että uusia näytönohjaimia ei enää ilmeisesti tulevaisuudessa tulla valmistamaan vanhanmalliseen väylään vaan nopeampaan PCI-E:hen. Omaan emolevyyni, jonka löydät signaturestani, olen ollut ihan tyytyväinen. Laajennuspaikkoja on riittävä määrä ja nopeus pelikäytössä on testien mukaan huippuluokkaa. Hintakaan ei ole turhan korkea.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muuten kyllä, mutta en ollut ajatellut hankkia samantein uutta prossua, näytönohjainta ja muisteja.  :P

Muita ehdotuksia ??

 

E.V.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuohan on Socket A prossu.Kyseiset emot ei paljon maksa.Koska sinulla on Radeon 9600, niin elävästä huhumyllystä johtuen (Ati ja Via ei tykkää olla samassa kopassa) valitsisin nForce 2 Ultra 400 piirisarjallisen emon.Siinä on Dual tuki jonkunmoinen, joten jättäisin sen pikkukamman pois.AMD XP prossu ei juurikaan dualista hyödy, mutta epämääräinen muistimäärä 1280mb on pahimmillaan iso harmi, epämääräisiä tilttailuja jne.

                Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

(Ati ja Via ei tykkää olla samassa kopassa)

 

Taas näitä kaverin kaverin suurella asiantuntemuksella kertomia kokemuksia. :laugh:.

 

Terveisin VIA K8T800+VT8237 & ATI Radeon 9800 Pro

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lisää neuvoja kaivataan. Vai onko paras konsti RTFM / mennä kauppaan ja ottaa ensimmäinen käteen osuva ??  :-[

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minähän hieman huvittuneestikkin viittasin siihen huhumyllyyn joka täällä ja koko Internetissäkin pyörii.Jos sille laittaa painoa niin NForce-piirisarja.Sitä pidetään parempana muutenkin näistä kahdesta.

                      Se pieni kokemus joka itselläni on,neljä Via Ati yhdistelmää ja saman verran kavereille koottuja.Ei pienintäkään sanomista,pyörivät kuin ihmisen mieli.Tästä muistuu mieleeni se hirmuinen älämölö Via Creative Sound Blaster yhdistelmästä.Eli jos Via piirisarjaan yhdistettiin Sound Blaster äänikortti,niin maailma alkoi luhistua ympäriltä.Lopulta siihen puuttui itse Via ja kertoi ,että Creative ei noudata normeja,siis siellä syypää.Kymmenen vuotta olen käyttänyt Creativen äänikortteja useissa Via-emoissa kuin muissakin.Ei pienintäkään vikaa.

                      Jos tehtäisiin testejä,otanta esim 500 Ati Via yhdistelmää ja 500 Ati nForce yhdistelmää,niin tulos voisi olla uskottavampi.Vai olisiko sittenkään.Sarjat vaihtuvat parin kuukauden välein.Toinen firma saa samat pullistelevat kondensaattorit käyttöön hieman myöhemmin.Testi kertoisi vain senhetkisen tilanteen kahden tuoteversion välillä.

                      Kaveri kysyy kokemuksia.Toinen vastaaja vastaa hyvin pienen kokemuksensa perusteella,tai viittaa johonkin yleiseen käsitykseen(huhuun,testeihin,katsoo tähdistä tms).Eihän tässä mitään vikaa ole,näin sen kuuluukin mennä.Se vain täytyy kummankin tiedostaa ,mistä on kyse.

                      Yhden asian olen kymmenen vuoden aikana oppinut, että täydellistä ihmisen tekemää laitetta tai firmaa ei ole.

                               Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään