Guest härpätin

FSBUS Classic ja NG yhteen?

3 viestiä aiheessa

Moi!

 

Mulla on käytössä ollut FSBUSin Classic, jossa kiinni Com ja 2 kpl Key-kortteja. Ostin valmiina FSBUS:n NG Com ja IO-kortit ja nyt olisi tarkoitus saada classicin key:t kytkettyä yhteen uuden raudan kanssa.

 

Miten saan toimimaan uuden COM ja IO:n yhdessä vanhojen key-korttien kanssa?

 

Vanhojen Key-korttien CIDit ovat nro 1 ja 2. Lisäksi mulla on käyttämättömänä 2 kpl Led-kortteja (CID 10 ja 11) ja AD-kortti (CID ?), jotka olisi saatava käyttöön. Uusi IO lie CID:ltään 1?

 

Miten nuo CID:it tarkistetaan/vaihdetaan/asetaan yhteen sopiviksi?

Miten nuo kytketään?

 

Timppa

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

Ensin täytyy asettaa router softasta SETUP/compatibility mode classic and NG in compatibility modeen, eli täppä siihen. (jossain manuaalissa oli nuo CID:t eli miten ne pitää olla jotta toimivat)

 

Sitten laita UUSI com kortti paikalleen ja kytke siihen uusi IO-kortti. virtapäälle ja katso mitä tapahtuu tarvii muuten +5V !! (mulla on olemassa muutama 7805 jännitteen säädin jos satut tarvitsemaan. )

 

Katso samalla punaista lediä IO-kortilla jos antaa 1 pitkän vilkautuksen ja vaikka 4 lyhyttä perään, silloin CID 14 (vakiona CID on 31) siis kolme pitkää ja yksi lyhyt.

 

Sitten vanha KEY kiinni uuteen COM korttiin ja toivotaan että pelaa ;)

 

Tai sitten ensiviikolla joku ilta otat tavarat mukaan, ja ajelet käymään Salossa niin katsotaan porukalla.

 

CID vaihto on helppo tohon uuteen io-korttiin. irrota Com kortilta kaikki muut paitsi IO-kortti josta haluat vaihtaa CID:n  sitten laita Io-kortilla vihreän ledin vieressä olevat 2 pinniä yhteen (jumpperi) sitten avaat FSADMIN ohjelman.

 

Aseta controller ID haluttuun numeroon ja paina kohdasta SET CID aukeaa uusi ruutu josta painat painiketta 3 kertaa jolloin teksti OK ilmestyy. Näin on CID vaihdettu. Jumpperi irti ja katkaiset virran.  Sitten virta päälle ja punaisesta tarkastat CID eli miten vilkkuu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja sitten kannattaa laittaa vaikka maalarinteipin pätkä joka CID:n päälle johon kirjoittaa ne numerot.

Kannattaa kanssa lukea se manuska hyvin, koska kun käytetään uusia ja vanhoja kortteja sekaisin on niillä CID:n numeroilla väliä.

 

Vaha PC power on paras konsti tuohon 5v tuottamiseen, valmiiksi kotelossa ja tuuletettu ja paukkua riittää (yleensä jopa 10A) +5V  :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään