Guest Dankke

Lisäosa ongelma

4 viestiä aiheessa

Minä hemmetin pässi menin ostamaan Airbussin lisäosan Pilot in Commandin.Se on AeroSoftin tekele.Noh tilasin sen talvella ja tuote oli 2 kuukauden päästä verkkokaupassa. Sitten kun sen sain menin asentamaan sen koneelle joka oli silloin viellä Wintoosa 2000 mutta minulle sanottiin että pelaa siinä(kin).Asensin sen ohjeiden mukaan ja kun piti alkaa pelaamaan aina meni kone jumiin siinä kohtaa kun piti ruveta lentämään Airbussilla.Muu simulaattori toimi täysin ongelmitta.. No meillä oli ko. koneesta muisti loppu joten menimme vaihdattamaan: Muistin,Käyttiksen,Prosarin,Ja Näyttiksen järeempään (koko koneen). Eilen oli aika testata ko.peliä kaupassa jossa kone on "uudistettu".Peli lähti hienosti pyörimään mutta kun valitsi Airbussin koneeksi koko näyttö meni pimeeksi ja jälleen kone kontillaan. :-\ Jälleen kerran simu toimi ihan normaalisti muuten. Tänään menimme jälleen titokonekauppaan jossa tämä meidän kone "uudistettiin". Tämä ko. Tietokoneäijä oli poistanut tämän lisäosan koko koneesta ja asensimme sen uudestaan.Sitten tuli Nortonilta ilmoitus että pelistä on löytynyt Viirus.Ei mitään menimme simuun ja klikkasimme auki Airbussin jälleen kone teki saman jutun että näyttö pimeeksi. Sitten kokeiltiin HUONOMMALLA NÄYTÖNOHJAIMELLA (Ati 1650) niin alkoi vörkkimään mutta paneelit katosi vaikka kaikki tiedostot oli kunnossa. Siinä kohtaa paloi päreet ja veimme ko. Tuotteen takaisin Verkkokauppaan ja saimme rahat takaisin.

 

Toivottavasti ymmärsitte. Onko kenelläkään ollut samanlaisia vikoja? Tuskin koska kukaan ei teistä osta mitään tuollaista Halppiskamaaa/ Pa**aa/ Aerosoftin tuotteita.

Ja anteeksi että käytin kirjaimia ko.=Kyseessäoleva  mutta en keksinyt muuta.

 

Nykyinen näyttis on varmaan teidän mielestä ihan mopo: WinFast PX8600 GTS Extreme (Nvidia)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyseinen tuote taitaa olla alunperin Wilcon (Wilcopubin) tuotosta jota Aerosoft sitten myy omissa nimissään. Aerosoftilta saa kyllä ihan toimiviakin lisäosia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta mistä enään nykyään lukee mikä menee minnekkin.Kun ostan jonkun lisäosan mistä tiedän toimiiko se tuon meidän näyttiksen kanssa,kun kaikissa ei sitä lue eikä ne myyjät sitä tiedä? ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ehkä hieman off-topicia, mutta kuitenkin.

 

Ostin viime Lokakuun lopulla FSX:n. Koneeni oli silloin n. neljä vuotta vanha, mutta kuitenkin suht kova kone. Joka paikassa, missä ilmoitettiin millaisen vehkeen FSX vaatii, oli laitteisto vaatimukset sellaisia, että koneeni ylitti ne suht reippaasti. No, kun asensin tuon FSX:n, huomasin että se pyöri toodella hittasti (alle 3 fps), vaikka koneeni siis ylitti laitteisto vaatimukset. Tuon FSX:n mukana, tuli pieni vihkonen, jossa oli seuraava osoite: http://www.fsinsider.com , jossa kerrottiin toisenlaisia laitteisto vaatimuksia, jotka oli ilmoitettu siten, että millä koneella pääse parhaaseen tulokseen, millä heikompaan jne.  No, ostin siten tuon Fs-Insiderin vaatimusten mukaisen myllyn, jolla sain FSX:n toimimaan.

 

Eli siis, tästä opin sen, että kun pelin/simun valmistajan sivuilla ja/tai ko. softan askissa ilmoitetaan laitteisto vaatimukset, täytyy oman koneen ylittää ne vaatimukset kaksin tai jopa kolmin kertaisesti, jos haluaa pitää fps:t sekä asetukset korkealla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään