Guest OttoPOI

g3d.dll ja kaatumisilmoitukset

3 viestiä aiheessa

Mörs!

 

Sitä vaan kysäisisin, että mikä on tämä muuan g3d.dll -tiedosto. Se kun on yleensä joka kerta virhesanomassa, kuten tänäänkin ihanasti lennon päätteeksi 22 nm ennen EFTP:tä matkalla Tukholmasta  >:(:

[ attachment removed ]

 

Onko se joku lisärin mukana tullut vai ihan luonnostaan simussa? Onko se edes simun tiedosto, vai käyttiksen tai jonkun muun ohjelman?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä se on ihan simun oma tiedosto - ja aika tärkeä. On puottanut simua usein minulla EFHKn lähellä - siitä onkin jossain täällä threddi siitä. Jos muistan sen oikeen, tuo g3d.dll kaatuu jos on model / mesh tai texturi ongelmia. Voi varmaan kaatua jos on näyttökortti ongelma myös...

Googelissa näyttää olevan monta sivua siitä että se ei ole uusi aihe... Kokeike lattaa texturietä uudestaan - jos sulla on toimiva backup kopio kaikista FS kansioista se nyt auttaa paljon!

 

Geoff

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nostelen omaa ikivanhaa triidiäni kun en jaksa uutta tehdä.

 

Nyt alkanut taas g3d.dll-kaatuiluja sattumaan Pirkkalassa (tai ties kuinka pitkän aikaa ollut ongelma olemassa, pidemmällä lennolla kaatuu), pari viikkoa sitten Rovaniemeltä tullessa ja tänään Innsbruckista tullessa (kaatoi n. 30nm päähän vorrista). Kuten mainitsin, vain pidemmällä lennolla kaatuu, esimerkiksi Helsingistä tullessa ei ole kertaakaan kaatanut. Pirkkalassa se vika on oltava, sillä muualla simu ei ole kaatuillut g3d.dlln takia. Onko siellä joku muistivuoto (tai jotain sinne päin  ;D) EFTPn skenessä tai muuta? Fotari ei ole asennettuna.

 

Defuskene vaihtoehtona ei ole himotuttava, mutta sitäpä kai on käyteltävä nyt tilapäisesti  :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään