Manu Skyttä

Gemini Airin laitehuolto Finnairin Tekniikalle

3 viestiä aiheessa

Gemini Airin laite- ja moottorihuolto Finnair Tekniikalle

 

Finnair Tekniikka ja Gemini Air Cargo ovat tehneet merkittävän sopimuksen neljän Boeing MD-11-koneen ja seitsemän DC-10-30-rahtikoneen laite- ja APU-moottoreiden laitetehuollosta.

 

Sopimuksen vuosittainen arvo on yli 8 miljoonaa euroa. Työt Finnair Tekniikassa alkavat heinäkuussa. Huoltosopimus viisivuotinen DC-10-koneiden osalta ja seitsemänvuotinen MD-11-koneille. Edellinen palvelun tarjoaja oli Alitalia.

 

- Finnairin tarjous oli Gemini Airin mukaan kokonaisuutena paras, kun huomioitiin hinnan lisäksi laatu, toimitusnopeus ja luotettavuus, toteaa yli-insinööri Sari Kanerva Finnair Tekniikasta.

 

Gemini Air Cargo on 1995 perustettu yritys, joka tuottaa ACMI-palveluita (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance) eri lentoyhtiöille. Yritys on maailman suurin DC-10-30F-koneiden ACMI-operaattori. Sen asiakkaisiin kuuluvat Asiana Airlines, FedEx, UPS, Emery Worldwide, DHL Worldwide Express, DAS Air Cargo, Air France, British Airways, Finnair, Lufthansa ja Qantas.

 

Finnair Tekniikan noin 200 miljoonan euron liikevaihdosta kolmannes tulee ulkopuolisilta asiakkailta, joista suurimmat ovat Aeroflot, Martinair, World Airways ja AeroFlight.

 

Finnair Oyj

Viestintä

1.7.2005

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olisi näppärähköä jos kaikki Finnair-uutisoinnit olisivat omassa viestiketjussaan, niin että etusivulla näkyvä otsikko vaihtuisi aina viimeisimmän viestin mukaiseksi.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään