Markus Mäkelä

Näyttöongelmaa pukkaa.

5 viestiä aiheessa

Terveeks.

Ongelma lyhykäisyydessään.  Testasin kaikki pikku tft näytöt ja kaikki pelitti.  Sitten näyttömodulit kuorista

ulos ja kiinni simun paneeleihin.  Koitin olla huolellinnen. Piuhat kiinni ja ???  Virtanapista painettaessa led

syttyy mut kuva pysyy mustana.  Kaikissa neljässä sama homma.  Tuskin olen sentään rikkonut kaikkia.

Outo homma, en keksi millään ratkaisua.  Noh vatsatautitoipilaana ja kaksi vuorokautta syömättä...

Missä mättää?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi, ymmärrän ja en ymmärrä.  näyttömoduulin edessä ei le kuin screeni ja takana näyttäis

olevan vain tämä valkoinen nappi. Ei kuitenkaan tunnu vaikuttavan. Takakannessa merkki "S"

viittaa tähän nappiin. 

 

[ attachment removed ]

 

Tässä kuva takaa.  Oliskos sulla esimerkkiä, minkälaista nastaa etsiä?

 

[ attachment removed ]

 

Kiitos Jarkko!

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

Oliko tuo keltainen maajohto joka tossa kulmassa on, yhteydessä näytön kuorimuovissa johonkin metalliin? joka esim välittäs maata johonkin?

 

Ongelma liittynee johonkin kuorenpoistossa muuttuneeseen asiaan.... mutta mihin :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nonniin, oli kaikista näemmä liittimet irronneet, kuvassa tuon puulistan alla.  (kuparinväriset lattamaiset,

jonka ympärillä metalliset rinkulat). Piti purkaa et hoksas. ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään