Mikko Sokero

Pikkukone tonttiin USA:ssa... :-(

6 viestiä aiheessa

On kyllä varsin omituinen stoori.. kas kun ei ampiaisen takia hypännyt. Luulenpa että tuossa on jotain ameriikan lehdistön sekoilua, osaa kai ne sielläkin hölmöillä.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Amerikka se on sellainen maa, ettei MIKÄÄN inhimillinen tai epäinhimillinen ole vierasta ilmailussakaan... Siihen nähden, kuinka paljon siellä lennetään ja paljonko siellä on koneita, onnettomuuksia tapahtuu yllättävän vähän... Tälläkin viikolla (vain?) kolme...

 

Nimim. entinen USA:n kirjeenvaihtaja ja 26 osavaltiota kolunnut

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä kai se pilotti omalla laskuvarjolla koneesta hypännyt, vaan käytti Cirrus 22:n omaa CAPS(Cirrus Airframe Parachute System)-laskuvarjoa, jonka varassa koko kone laskeutui veteen?

 

Vähän ihmetyttää tuo jalkakipu...CAPS-laukaisimestakin on vedettävä 16 Kg vedolla, jotta systeemi alkaa toimia laukaisemalla raketin, joka avaa koneeseen kiinnitetyn laskuvarjon...luulisi, että 16 Kg veto ohjaimista käsin olisi riittänyt syöksyn oikaisuun.

 

No, koneessahan on voinut olla tekninen vika, tai se on mennyt kierteeseen, jonka oikaisu olisi vaatinut jalan käyttöä, tai sitten jaloissa oli veritulppa tms. Spekulaatiota kaikki tyynni.

 

Koneesta, N3452L, s/n 0530, ei löytynyt kuvaa ainakaan a.netistä.

 

Kuinka moni huomasi, että tämä onnettomuus sattui aivan lähellä samaa paikkaa, johon ennen juhannusta se humalainen nuori pilotti ja hänen 2 16-vuotiasta kaveriaan laskeutui?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään