Mikko Sokero

ILL:lla uusi aikataulupalvelu

5 viestiä aiheessa

 

Ilmailulaitos

Helsinki-Vantaan lentoasema

Lehdistötiedote 30.6.2005

 

 

ILMAILULAITOKSEN UUSI AIKATAULUPALVELU AVATTU INTERNETISSÄ

Ilmailulaitos on uudistanut Internet-aikataulupalvelunsa osoitteessa www.helsinki-vantaa.fi. Kyseessä on Suomen ainoa hakupalvelu, josta saa kaikki Helsinki-Vantaan reittiliikenteen lentoyhteydet. Reaaliaikaisten lähtö- ja saapumisaikojen lisäksi asiakkaiden on nyt mahdollista hakea uudesta internet-aikataulupalvelusta lentokohteita ja aikatauluja kaikkialle maailmaan.

 

Kohteita ja reittejä voi hakea halutun matkapäivän tai halutun lentoyhtiön mukaan. Asiakas saa aikataulut kaikista suorista lentoyhteyksistä sekä kaikista vaihtoyhteyksistä haluttuna päivänä tai halutun lentoyhtiön mukaan. Hakutuloksesta asiakas pääsee edelleen suoraan haluamansa lentoyhtiön Internet-sivuille varamaan matkan.

 

Kerran vuorokaudessa päivittyvän Internet-aikataulupalvelun lisäksi sivulta on mahdollista tulostaa neljä kertaa vuodessa päivittyvä aikataulukirja pdf-muodossa. Aikataulupalvelun ja aikataulukirjan tuottaa OAG Flight Engine.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Miksei löydy kenttää nimellä Maarianhamina?

 

Mariehamn löytyy...miksei suomeksi?

 

Aikataulu on englanninkielinen. Ahvenanmaa on yksikielinen maakunta, jonka pääkaupungin nimi on englanniksi sama kuin kotikielellään eli Mariehamn.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään