Guest colnago

Kuvien tallentaminen lennon aikana miten tapahtuu ?

9 viestiä aiheessa

Otetaanko kuvia jotenkin PrintScrn kautta mihinkä kuvat tallentuu? itselläni tallentuu vain viimeinen kuva vaikka otin kuvia lennon aikana ainakin 15 kpl ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

PrintScreenillä otettu ruutukaappaus pitää aina erikseen liittää/paste kuvankäsittelyohjelmaan ja tallentaa siellä. Itsestään ne eivät varastoidu minnekään. Mutta eikös tähänkin ollut joku add-on-apuohjelma jolla työn saa helpotettua?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

http://www.fsnordic.net/Files

 

ja sieltä ohjelma Automatic screen shot taker for MSFS. Tosin en ole ohjelmaa testannut edes  ;D mutta nimi kuulostaa hyvältä. Muutenhan Print screen nappula tallentaa vain yhden kuvan jonka voi avata esim Paint ohjelmalla ,paste toiminnolla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

PrintScreenilla kuva menee leikepöydälle. Voit otaa sen sieltä talteen kuvankäsittelyohjelmalla ja tallettaa, mutta se on tehtävä joka kuvan jälkeen. Toisaalta tällä tavoin se kuva tulee saman tien käsiteltyä valmiiksi. Sitähän on kuitenkin aina rajattava ja yleensä pienennettävä. On myös apuohjelmia, kuten FS Screen, jotka tallettavat kuvat automaattisesti. Silloin voit lennon aikana räpsiä kuvia lentoa välillä keskeyttämättä ja käsitellä kuvat jälkeenpäin. FS Screen löytyy tiedostokirjastosta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin.

Sitten sitä mappia pitää klikata ja sen sisällä olevaa "taulua" pitää klikata ja aktivoida se. Ne siirtyvät sitten siihen ruudun alapalkille. Tämän jälkeen ne ottavat kuvan, jonka painat sillä print Scrn tangentilla. Ja kun sitten katselet niitä kuvia siinä mapissa, niin ne ovat todellakin kivoja katseltavia kokoruudun kokoisina.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Otetaanko kuvia jotenkin PrintScrn kautta mihinkä kuvat tallentuu? itselläni tallentuu vain viimeinen kuva vaikka otin kuvia lennon aikana ainakin 15 kpl?

 

FSX:ssa kuvaus onnistuu ihan vakiona painamalla v, kuvat tallentuvat Omat tiedostot -kansioon. Kuvien määrälläkään ei ole rajoitusta.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään