Guest Jukka.R

Real World Weather, muuttuvat näkyvyydet!?

4 viestiä aiheessa

Hei kaikille!

Olen tullut vastakkain kiusallisen ongelman kanssa käytettäessä FS2004:n omaa sääpalvelua real world weaheriä. Kovassakin sumussa/lumisateessa noustessa pilvilautat jäävät koneen alle hetkessä ja paistavat läpi maahan saakka. ja kaikki nämä "efektit" tapahtuvat sekunnissa. Sama juttu korkeutta vähentäessä, eli ESIM. 10 000ft pivlilauttoja alla,maata sielä täälä.  5000ft pientä lumisadetta, 2400ft kenttä näkyy kauaskin pienen sumun takaa ja ykskaks vaikkapa 500ftssä pyry yllättää ja kenttä katoaa tyystin näkyvistä.

Olisi makeampaa harjoitella ILS-laskujakin jos pilvet eivät näyttäisi läpi ennen aikojaan , eihän tämä ole realistista edes  ???

 

Tarvitaanko joku uusi parempi sää ohjelma ,entä onko vika details asetuksissa vai mitä lääkkeeksi?

 

Neuvoja odotellen asiaan tietäviltä  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lienee FS:n perusbugi, jota voi yrittää korjata mm. Active sky 6 payware-ohjelmalla. Tosin taitaa olla niin että bugi on ja pysyy ja edes tuo ASV6 ei poista ongelmaa. Kyseessä ei tietääkseni ole ongelmana täysin se, että FS hakisi uudet säät ja sentakia tulisi sumua, vaan huonon toteutuksen johdosta sumusta saattaa näkyä ylhäällä läpi ja sitten seuraavaksi onkin jo hernerokkasumua.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos, täytyy kokeilla. FS2002 ajoista muistelisin että siinä sään toteutus oli parempaa luokkaa ja pilvessä sai seilailla pitkiäkin aikoja ennen lumipyryn sekaan pääsyä  ;D . 2004ssa vaan ei tunnu äärisäät toimivan

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

pilvessä sai seilailla pitkiäkin aikoja ennen lumipyryn sekaan pääsyä  ;D . 2004ssa vaan ei tunnu äärisäät toimivan

 

Niin, saa kyllä FS2004:ssakin. Jos siis lennät pilvessä. Ongelmahan tässä läpinäkyvyydessä on se että koneen alapuolella on pilvikerros jonka alapuolella on se sumu.

 

Mutta kuten todettua, eipä siihen auta edes ActiveSky, ilkeä bugi FS2004:ssa joka taisi ihan päästä FSX simuunkin, tosin tästä en nyt mene ihan vannomaan, muistelisin vain. FSX kun on pysynyt kiinni jo muutaman kuukauden.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään