Guest Juhowee

Freeware hävittäjiä

9 viestiä aiheessa

Ellei tällaista aihetta jo ole, niin laittakaas kommenttia hyvistä freeware hävittäjistä, itse en ole paljoa löytänyt, AVSIMistäkään en löytänyt yhtään MiGiä  :'(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joku Soko Galeb tai vast. Freewarea, muistaakseni suhteellisen kivä itähävittäjä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo edellä mainittu Hornet on tosiaan ihan mukavan näköinen malli, mutta frameja se vie kyllä pirusti eikä se lentomallikaan realistisuutta ole nähnyt. Kirk Olssonin F1 taitaakin olla jo ihan lennettävä peli, mutta eipä tuokaan ole omasta mielestäni kovin ihmeellinen. Ulkomalli on ainakin pirun komea siinä.

 

Omasta mielestäni paras ja aidoin julkaistu hävittäjä on Thomasin Draken. Enpä ole vieläkään törmännyt edes payware hävittäjään joka tuon päihittäisi realistisuutensa puolesta. Eihän tuo nyt mikään kaunein ulkomalli ole, mutta ihan ok silti.

 

http://flightsim.bookmark.se/index.php?name=Downloads&c=1

 

En nyt tietenkään ole oikeaa DK:ta lennellyt mutta jos oikean koneen ohjekirja toimii peruslennossa todella hyvin mukana niin ei siinä suuria virheitä voi olla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Saanenkohan lainata tätä threadiä ja kysyä että löytyykös hyviä payware hävittäjiä..? Lähinnä Hornettia kaipaisin.

 

-Anssi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jees, ei ole tullut lenneltyä oikeilla hävittäjillä niin vähän paha sanoa tuohon mitään. :)

 

Näinhän se menee, mutta kyllä tuosta sen verran voi sanoa että eipä taida olla olemassa hävittäjää mikä lähemmäs m2.0:aa pinnoissa menee.

 

Kaihlasen viritelmä tosiaan unohtui mutta siinä on mahtava lentomalli.

 

Anssille tiedoksi että tällä hetkellähän ainoa payware Hornetti on Aerialfoundryn versio. Firmahan pisti ovensa kiinni mutta simmarket.com myy tuota edelleen. Itselläni on tuo ja ihan mukavahan se on. Nopeuksissa on jotain tolkkua ja sillä pystyy lentelemään hyvinkin. Ihan ok tuntuinen paketti. Ainoana miinuksena voisi mainita tietysti sen että tuon ulkomalli on saanut paljon huonoa palautetta siitä että ei se ihan tarkalleen HN:ltä näytä: nokka liian terävä, telineet liian lyhyet. No simmarketista löytyy kuvia jos nuo virheet ei haittaa niin eipä tuo mikään huono paketti ole.

 

Järjestelmämallinnukseltaan loistavan näköinen Super Hornet on tulossa VRS:ltä ja koska tulee alphasimin kautta joskus myyntiin niin sieltä löytyy myös kuvia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään