Guest nikke72

Paneeli FFX/SGA:n 737-300 mallille

3 viestiä aiheessa

Hei,

 

Latasin TNT virtual airlinesin sivuilta FFX/SGA:n 737:n, mutta en onnistunut lataamaan sille paneelia. En myöskään löydä FFX/SGA:n kotisivuja, joilta näkisin mitä paneelia he suosittelevat tuohon koneeseensa. Sen verran tiedän, että tuolla TNT:n sivuilla paneelin tiedostonimenä on FS2K4PS737CA.exe.

 

Osaisiko joku auttaa ja kertoa mistä tuon paneelin löytäisi? Tai vaihtoehtoisesti joku voisi suositella jotain muuta freeware paneelia, suosin kohtuullisen realistisia paneeleja mallia BAe panel projektin paneelit Avrolle.

 

Toinen ongelma mitä on viimeaikoina ilmennyt liittyy koneiden ääniin ja osin myös paneeleihin. Olen siirtänyt aircraft kansiosta pois "tarpeettomia" koneita (mukaan lukien default koneita). Ehkä näiden siirtojen vuoksi uusien ladattujen koneiden äänet ja paneelit on menneet sekaisin. Esimerkkinä E170:n jonka latasin ja kun ensi kertaa lähdin konetta kokeilemaan oli yllätys suuri kun koneen paneelina oli Cesnan normipaneeli ja myös normi äänet Cesnanlta... Vie muuten fiiliksiä aika tehokkaasti  ::)

 

Tavoite olisi rakentaa Aircraft kirjasto sellaiseksi, että siellä olisi vain BAe146 ja 146QT (Blue1 ja TNT), A300B4 (TNT) ja B737-300 (TNT) ja keskittyä nyt joksikin aikaa näillä koneille lentelyyn.

 

Nikke

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

Hyvät paneelit:

B737 www.pspanels.co.uk siellä on myös freeware.

A300 täältä kirjastosta Gaurantin paneeli.

BAe146/Avro www.baepanelproject.com myös täältä kijastosta.

 

jukka :santa:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Esimerkkinä E170:n jonka latasin ja kun ensi kertaa lähdin konetta kokeilemaan oli yllätys suuri kun koneen paneelina oli Cesnan normipaneeli ja myös normi äänet Cesnanlta...

Jos Sound.cfg:ssä lukee "alias=c172\sound" ja Panel.cfg:ssä "alias=c172\panel", niin silloin sulla on default Cessnan äänet ja paneeli.

 

Default koneita ei muuten kannata poistaa, ainakaan default Cessnaa.

 

Oskari.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään