Guest AY5

PMDG:n 737-sarjan autothrottle

4 viestiä aiheessa

Olen kohdannut PMDG:n 737lla lentäessä, että Autothrottle ei toimi. Kun A/T ARM-painiketta painaa, keskimmäinen hälyvalo GPS-ruudun yläpuolella alkaa vilkkua, ja siinä lukee A/T FIRST. En ole oikein varma miten FMC pitäisi ohjelmoida joten olisiko se siitä kiinni,  jos on, niin mistä löytäisi tarkat ja selvät ohjeet miten se pitäisi tehdä. Autopilotti ja kaikki toimii muuten hyvin.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jotain tälläistä ongelmaa on ollut kai minullakin joskus ihan alkuaikoina, mutta pidin taukoa ja opiskelin kaikki systeemit mahdollisimman hyvin ja sitten ei ollutkaan enää mitään ongelmia. Varmista siis ettei missään pala mitään varoitusvaloja ja opiskele systeemit kunnolla (lue siis manuaalit, jos et vielä ole tehnyt tätä).

 

Voit myös kokeilla niin että kone latautuu jo moottorit käynnistettyinä ja lähdet sitten samantien liikkeelle. Toista useampaan kertaan ja tee välillä niin että käynnistät itse moottorit asianomaisista namiskoista (ei siis ctrl+e) ja jos näiden kokeilujen välillä on jotain eroa niin todennäköisesti teet jotain väärin.

 

Ps. Ja tietääkseni sillä ruudulla ei ole gps:n kanssa mitään tekemistä.. lieneekö oikea nimitys MDU tjsp.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään