Guest Miksu

B-17 FLYING FORTRESS

5 viestiä aiheessa

MOI!

 

Sain eilen kyseisen simun. Joka on mielestäni loistava pääasiassa yhdellä koneella lennettäväksi simuksi. Vaikka siinä pääse lentelemään 6 eri hävittäjällä. Mutta yksi asia jäi vaivaamaan nimittäin kun maassa aloitan moottorien käynnistyksen niin perämies sanoo: ignition both eli sytytys molemmat mutta kun en löydä sytystä niin asia jäi vaivaamaan. Osaisiko joku neuvoa? Ja jos joku haluuaa lisää tietoa voi lähettää yksityisviestin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

saisinko vastauksia

 

Varmasti saat kunhan joku tietää vastauksen. Hoputtamalla ketään ei kiinnosta vastata. Eli rauhassa odottelet ja vastaus ilmestyy jos tietoa on.

 

Tietysti varmaan voisit itsekin vaikka googletella jos vaikka löytyis netin syövereistä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta yksi asia jäi vaivaamaan nimittäin kun maassa aloitan moottorien käynnistyksen niin perämies sanoo: ignition both eli sytytys molemmat mutta kun en löydä sytystä niin asia jäi vaivaamaan. Osaisiko joku neuvoa? Ja jos joku haluuaa lisää tietoa voi lähettää yksityisviestin.

 

Oletan, että tarkoitat tässä "B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th" -peliä. Ignition Switchit eli magnetot löytyvät jokaiselle moottorille erikseen keskipaneelista, kaasun yläpuolelta Master Switchin vierestä ja propellien lepuutuksen alapuolelta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No, mutta mites sitte kun startti vipu ei suostu menemään 2 ja 3 mottien asentoon?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään