Guest BluesmanSF

FSX: Framet tuplaantuivat!

4 viestiä aiheessa

Hei kaikki!

 

Itse tuossa eilispäivän tuskailin FSX:n parissa, ja meinasin jo luovuttaa ja uninstalloida koko höskän, ja odottaa kunnes DX10-näyttiksiä tulee markkinoille. Näitä palstoja selaillessani joku sitten mainitsi AA:n ja AF:n asetuksista. FSX:ssä siis omalla näyttikselläni (7900GT 256mb) laitoin molemmat kortin omista asetuksista kohtaan "application controlled", ja sitten simun asetuksista anitrosofic (miten se kirjotetaan XD ) filtering päälle ja antialaisigniin rasti. Eli täysin päinvastoin kuin FS9:ssä, mutta ylläripylläri, framet todellakin lähes tuplaantuivat!!

 

Kokeilkaapa ihmeessä ja kertokaa miten on toiminut! Olen kylläkin asentanut muutamia tiedostoja, jotka ovat vähentäneet autogen- sekä texturetiedostojen kokoja, jotka ovat vaikuttaneet myös positiivisest ruudunpäivitykseen, mutta ei mikään niin radikaalisti kun nuo AA ja AF-asetukset.

 

Edellämainittuja pienempiä texture-tiedostoja yms. kikkoja täältä: http://www.fox-fam.com/wordpress/?page_id=41

 

Jukka Tanner

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Allekirjoitan yllämainitun omastakin kokemuksesta! Toimii todellakin ja sain framet jo lähemmäs 15:tä vanhalla markettipaketillani. Kiitokset vaan vinkistä!

 

-VilleV-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terve,

 

itselläni tuo toimi jo FS9. Eli AA ja AF olivat päällä näyttiksen asetuksista ja myös FS9 asetuksista (näyttiksenä 2*gf6800gs) . Väitän että kuvanlaatu piirtyi juuri noiden näyttiksen AA,AF asetusten mukaan...ja silti FS9 framet tuplaantuivat.Eli juuri päinvaistoin kuin ilmeisesti muilla :). Pääasia että homma toimi ja näytti hyvältä.

 

btw. jokos FSX tukee SLI : tä, että ois jotain hyötyäkin ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään