Guest drdoom

Virtuaalitaivas ja tulevaisuus

2 viestiä aiheessa

Virtuaalitaivas'06 on onnellisesti takanapäin ja allekirjoittanut, joka oli pääosin vastuussa organisaatisoinnista, pitää tapahtumaa varsin onnistuneena, vaikka kaikki ei mennytkään ihan ideaalisella tavalla (aina ei voi ensimmäisellä yrittämisellä edes haaveilla "täydellisestä" tapahtumasta).

 

Nyt kiinnostaisikin tietää, mitä suuri yleisö piti näkemästään... Onko tälläiselle puhtaasti simujen ympärille rakennetulle tapahtumalle jatkossakin kysyntää? Mitä haluaisitte nähdä lisää ja mitä ei ehdottomasti saisi enää tunkea mukaan? Eli rakentavia ideoita, joiden toteuttamista voisi alkaa pohtimaan jonnekkin ensivuodelle.

 

Toivon runsaasti hyviä ideoita, mitä voisi tehdä paremmin (tiedämme jo osan totuudesta, nyt saatte kertoa loput..:).

 

Kiitos kaikille mukana olleille!

 

-Tommi-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minusta ainakin oli mukavaa.

 

Olin paikalla varmaan useamman tunnin hengailemassa lähinnä lennonjohdon vieressä ja kyselemässä hölmöjä varmaan selittäjien kyllästymiseen asti. Oli tosi kiva nähdä tuo lennonjohto ihan livenä ja rupesinpa loppupuolella jo tajuamaankin siitä ruudusta jotain. Ei siellä ollenkaan niin vilkasta ollut kentällä kuin luulin, mutta eihän tuo kuulemma oikein ruuhka-aikaa ollutkaan.

 

Oli erittäin positiivista, että selittäjät olivat ihmisiä, jotka oikeasti touhuavat asian parissa itse ja siten tietävät siitä kaiken eikä vain jotain vähäpukeisia messutyttöjä, jotka eivät tiedä asioista mitään, mutta ovat sitäkin näyttävämpiä.

 

Olisi ollut kyllä kiva nähdä ihan demomainen suoritus esim. läpilaskuista tms. muista perusjutuista; nyt niitä pääsi vain sivukorvalla seuraamaan kun joku lensi niitä. Mutta siis ihan demona, jossa lennonjohdosta seurattaisiin vain tällaista pientä lähialuetta (esim. Malmin alue isona ruudulla, ei koko Helsingin lähialue) ja vieressä sitten toinen lentäisi livenä läpilaskuja ja joku vielä selittäisi lennon vaiheita ja mitä pitää sanoa missäkin vaiheessa ja sitten demo-jantterit toimivat samaa tahtia.

 

Mutta kiitos oivallisesta tilaisuudesta, kyllä online-lentäminen kiinnostaa tuon jälkeen vielä enemmän. Millähän sitä vielä itelleen selittelisi, että ei sinne parane lähteä.

 

Ai niin, oli siellä se FSX myös, mutta se oli jo niin tuttu kapine, että en ihmeemmin sitä tutkaillut.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään